Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• larelind

csendes tag

válasz Bibby #37876 üzenetére

Nene ,) semmi gond, nem megerősítést vártam, tanácsokat tényleg ,)

Én már csak ilyen csökönyös szamár vagyok ,) ha nem lennék, nem az lennék aki ma vagyok ,)

köszönöm szépen mindenkinek, aki időt szakított a nyavajomra ,)

• larelind

csendes tag

válasz Woodslave #37868 üzenetére

nem is akarok ,)

a kislány, aki velem egy időben kezdett kondizni, hasonló paraméterekkel, már kétszer kiájult az iskolapadból, mert 1000 kalóriát eszik csak... ez egy 90kilósnak, napi szintű komoly edzéssel kevés, akárhonnan is nézem... szerintem na...

én először felhozom magam erőben aztán majd ráállok az 1000-900 kalóriára ,)) *bizakodik*

• larelind

csendes tag

válasz larelind #37866 üzenetére

Pontosan erre gondoltam, erőnlétet akarok szerzni, hogy ne fújtassak gőzmozdonyként ha három emeletet kell mennem egyszerre ,)

És valóban, az igazi eredmény hat hónap múlva lesz ,)

köszönöm a tanácsot ,)

• larelind

csendes tag

válasz Bibby #37864 üzenetére

igenigen ,) ezt szeretném, de a pajzsmirigyemet sem ártana tájékoztatni erről ,)

köszönöm a tanácsot ,)

• larelind

csendes tag

válasz Woodslave #37862 üzenetére

Nem félek a nagy súlyoktól, később emelek a súlyon és kevesebbet számmal ,) de nem akarom túledzeni magam kezdésnek, és kényelmesebben érzem a nagy számú kis sorozattal, mint fordítva ,) a pihenők alatt sétálok és nyújtok, mert ezt verték belém a tizen év alatt amíg csináltam ,)

És valószínűleg igen, a pajzsmirigy bejátszik a nem mozduló súlyba ,)

Éhes nem vagyok, kívánós sem, terhesen sem voltam az ,) napi kb 2000 kalóriát megeszek, majd később csökkentem ezt is ,)

• larelind

csendes tag

válasz Bibby #37860 üzenetére

Köszönöm ,))

ezt egyszer már végigcsináltam 18évesen ,) igaz nem 90ről kezdve ,) és három hét alatt nem várok csodát :N nem akarok 90 helyett 60 lenni három hónap alatt... kikészülnének az idegeim, amik alól kifogyna a zsír ,)

a súly is fog lemenni de egyenlőre erőnlétet kell szereznem magamnak ,)

diéta? nemnem ... nem diétázom, csak kicsivel kevesebbet eszem mindenből egyenlőre, a diéta az majd két hónap múlva ,)

nem csodát akarok, csak kicsivel jobban érezni magam a bőrömben ,)

• larelind

csendes tag

Sziasztok ,)
    kb 13 évig edzettem, kondi-aerobic-bicigli-úszás és ami vízben művelhető kb 68-74 kg-osan, 162 cm mélyen ,) aztán jött 33 évesen egy gyerek, egy vetélés, még egy gyerek és a pajzsmirigyem pofonvágott, (gyógyszerelik) ígyen lettem 38 éves, 90 és maradtam 162 cm magas ,)

Három hete megmakacsoltam magam, gyerekeim férjre bízva elvonultam edzeni, az animal cut-jával kézenfogva ,)

Az első héten vigyorogva mentem minden nap munka után, aztán a második héten kicsit alábbhagyott a vigyor, most van a holtpont, de összefutottam a régi edzőtérsakkal, haverokkal, lányokkal és nagyon kedvesen tartják bennem a lelket, sms-ben-telefonon: "ha nem jösz, kimegyek és a fülednél fogva rángatlak be" *vihog* meg fél háromkor beveszem a kapszulákat és a koffein szinte tíz percen belül pörgetni kezd ,) és megyek ,) még akkor is, ha legszívesebben a takaróm alá bújnék ,))

de!
    - beleférek a nadrágomba, amibe eddig cipőkanállal és olajosan is alig
    - energiám van mindenfélére
    - könnyebben állok fel a székemből, ha mennem kell
    - nyugodtabb vagyok
    - türelmesebb a gyerekeimmel
    - láthatóan alakulok, már a teremben is mondják ,)

viszont!
    - a súlyom maradt, ami nem baj, tudom, hogy az első hat hónapban még akár nőhet is, mivelugye az izom nehezebb mint a zsír ,)

Látható, hogy a "de" sokkal több, mint a másik és ez így jó nekem ,)

Hmm az edzésem, mivel én nem tömegelek, hanem zsírégetek, mondjuk, hogy szálkásítok ,))

- 10 perc bicigli, elektromos-emelkedős kombinált
    - 10 perc taposás, elektromos-kombinált
    - 10 perc elliptikus tréner, eletromos-kombinált
    - 3x100 lábtárogatás 10kg (5-tel kezdtem)
    - 3x100 lábzárás 10 kg (5-tel kezdtem)
    - aztán az a gép ahol ülsz és gugolásból nyomod fel a lábad *fejetvakar* nemtom mi a pontos neve... 20kg 3x20
    - fenékmögé kitolós gép váltott lábbal 3x20 súly nélkül
    - karbemelegítésnek félkilósosokkal bicepsz-tricepsz-hát-váll
    - 3x40 nyak mögé lehúzás 10 kg - ülve-előredőlve
    - 3x40 mellrehúzás 10kg - ülve hátradőlve-homorítás minden lehúzáskor
    - 3x30 ülve előretolós gép ,) 15kg
    - 3x30 ülve könyökösszezárós mellgép 10 kg
    - 3x20 vállgép 90foktól felfelé emelés 10kg
    - 3x20 köteles lehúzás a lógós karok ellen ,) oldalhoz szorított könyökkel, nem mozdítva ,)
    - 2x40 előrehúzás, vállra... oldalső középtartásból mell elé húzás kétkézzel
    - és az elmeredhatatlan hasazós összhúzós-picitfelülős izék ,)

persze minden egyes gyakorlat között legalább két perc szünet, nyújtás az adott izomra-csoportra

ngen ,) ha nem zavarnak kérdezősködéssel, meg nem kell sokat várnom a csereberére a többiekkel, akkor simán másfél óra edzés ,)

reggeli: valamilyen szénhidrát pl most a tegnapi vacsora tészta maradéka
    ebéd: valami zöldségszerű ,)
    vacsora edzés után: hús ,)) szinte mindegy milyen ,)

Valami tanácsotok?

Aktív témák