Hirdetés
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz Tomics #32101 üzenetére
Ezzel alapvetően nincs probléma, diéta alatt magas a fehérjebevitel, azt meg csak praktikusabb valami csóróbb proteinből bevinni, ahol nem szempont a gyors felszívódás.
Más kérdés, hogy így gondolkodik-e, vagy azt hiszi issza, és fogy is tőle.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
MrLaszloMan
csendes tag
-
becso13
aktív tag
válasz MrLaszloMan #32104 üzenetére
Régen nem tetszett nekem Branch, mert nem az a túl esztétikus fizikum, de mióta egyre jobban beleásom magam a testépítés témába, egyik kedvencem lett. Hihetetlen, mit leművel edzéseken.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz runner 125 #32107 üzenetére
Minden szelet bejgli után szeretkezni kell az asszonnyal? El tudnám viselni pár napig
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Manitou
veterán
válasz runner 125 #32107 üzenetére
Az jó, akkor nekem egy hétig mozognom kell majd
Ma itt volt unokaöcsém , megmérte magát a tzs%-os mérlegen. Kidobott neki tzs %-ra 19,3%-t. 183/74 kg és kockás a hasa Szerintem max 10% körül lehet a tzs-je, Viszont akkor lehet ez a gép úgy működik, hogy 10%-ot le kell vonni és az a valós érték
Bár egyre inkább úgy tűnik, hogy magasság/súly alapján kalkulál egy számot, magyarán semmire sem jó -
bandus
veterán
válasz runner 125 #32064 üzenetére
bárcsak én is elmondhatnám ezt magamról
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
LOTR
addikt
válasz Manitou #32109 üzenetére
gratulálok, hogy végre rájöttél
amúgy meg miért nem próbálod ki, hogy megméred a 7 pontos tzs% méréssel és ahhoz viszonyítsd, különben én összehasonlítottam anno a 3 pontost a 7eshez és ugyan az az eredmény jön ki, persze méréspontosságtól függOne Ring to rule them all
-
Manitou
veterán
kösz Sejtettem, hogy parasztvakítás, de így már biztos vagyok benne
Egyszer nagyon régen megmértem a 7 pontossal magamat aztán dobott valami 13%-os eredményt, de ez nem manapság volt.
De ez is volt már tárgyalva, hogy az a mérés sem éppen pontos mivel nem veszi figyelembe a testsúlyt. Ha pl egy 70 kilós embernél mérsz 10 mm börredőt vagy egy 130 kilósnál, akkor valószínűleg a 130 kilós emberkének kevesebb a tzs%-a, de kalkulátor egy 70 és egy 130 kilósnál is ugyanazt a tzs%-ot dobná.
Mindenesetre megközelítő értéknek megfelelő lehet ez a 7 pontos mérés is. -
BÁ Nutrition
addikt
Boldog Karácsonyt népek
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #32040 üzenetére
ez szerepelt a jégkorszakban is, gondolom a lajhár volt ha már egyszer a Márkhoz hasonlítod
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Bibby
addikt
Majd én upolok.
Lehet a zabpelyhet bejglire kell cserélni, mert egész jól ment minden. Mondjuk pár nap tespedés után most mozdulni nem bírok úgy elfáradtam.
Bele sem gondolok mi lenne ha nem reggeliznék.Ελευθερια η θανατος
-
bandus
veterán
ezeket néhanapján megnézem és sírok a röhögéstől
remélem ti is, és a főnök lebasz a melóhelyen D
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
-
Jojo5
őstag
válasz MrLaszloMan #32129 üzenetére
most nem a jobbon van a hangsúly... mindenkinél van jobb ennyi erővel
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
runner 125
nagyúr
Mondtam már messengeren is a véleményem. No para!
_
Csé Barbiek!
Ma akkorát edzettem, h igenjóvót.
...ért egy kis meglepetés is. Egyedül voltam a teremben, pont a huzalját cseréltem ki az egyik multi gépnek, amikor rajta állva az egyik csavart leejtettem. Követtem a szemmel, h hova gurult, majd folytattam tovább. Egyszer csak a szemem sarkából látom, h a csavar magától gurul tovább^^ - csavar a lófszt, egy qrva nagy egér.
Leugrottam, egyszerre utánadobtam egy 10kg-s tárcsát, de nem találtam el.
Befutott az asztal alá, mondom tojok rád, de legközelebb meg ne lássalak.. Fekvenyomásból állok fel, mit ad Isten, látom, h mászik bele a földön lévő, már üres hangfaldobozba. Abban a a pillanatban fejtetőre állítottam, meg rádobtam egy 10kg-s tárcsát, és dedikáltam dátummal ellátva, h más le ne vegye. Meddig bírják ezek a kis lények kaja nélkül?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Tipo16V
aktív tag
válasz runner 125 #32131 üzenetére
most nem azért..nem lenne egyszerübb beszórni neki egy kis mérget? vagy kivinni a teremből?
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
kryboy
tag
Sziasztok én még kezdő vagyok 5 hónapja nyomom a vasat!
Szeretem csinálni + sokkal jobb a közérzetem!
Igen sokat olvasok a témába aránylag megpróbálom betartani a dolgokat de a kajám nem 100%-os! -
-
-
mocsanisi
senior tag
Most ez tényleg közhely, de emiatt nem szabad abbahagyni. Lemész terembe, legalább addig is kint hagyod a külvilágot, csak eddzel. A csajok cserélődnek, de a súlyok mindig ott lesznek neked, és hűségesek lesznek
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Bibby
addikt
válasz bandus #32120 üzenetére
Kösz hogy előhoztad!
Ez valami brutál...mindig kifekszem rajta. Nemnormális én mondom.Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok Gyúrósok!
Valami alkar, bicepsz, tricepsz edzést szeretnék otthon bevezetni, de nem tudom, hogy milyen gyakorlatok és ismétlések, napirend lennének a megfelelők.
Terembe még egyenlőre nem szeretnék járni fél óráért. Naponta végzek testmozgást, csak éppen a karjaimat nem használom eléggé nagy súlyok emelésére.
Van otthon 2x10 súlyzón, amit akár 2x 14 kg-ra tudnék bővíteni és otthon végezném az általatok leírt gyakorlatokat, ismétléseket.
Nem feltétlen szálkásítani szeretnék, hanem növelni a "kar átmérőjét".Live poor, die rich.
-
Kassadin
addikt
Sokfele lehet találni neten edzéstervet, igazából azt szeretném tudni hogy a pl shopbuilderen található edzéstervek megfelelnek kezdésnek, vagy inkább saját magamnak nézzek gyakorlatokat?
-
Bibby
addikt
-
mocsanisi
senior tag
Egyet is értek meg nem is gyáliSanyival. Az a gond, hogy ha valaki kezdő, az nem fog tudni összeállítani egy normális edzéstervet, mivel foggalma sincs róla általában hogy hogy is kéne kinéznie. Izomérzet is általában 0, szóval csinálja hátra a merev karú letolást, de ha megkérdezed hogy hol érzi, valszeg nem fogja tudni megmondani.
A másik oldal amiért egyetértek az az, hogy nincsenek univerzális gyakorlatok. Amit én nagyon érzek, azt lehet hogy más semennyire. Bicepsznél lehet hogy nekem nagyon jó az egyenesrúd, de másnak meg baromira ba***a a csuklóját.
Szóval eléggé összetett a kérdés. Én amúgy először alsó-felsőtest edzést csinálnék átmozgató jelleggel, 1-2 hónapig amíg megtanulja rendesen a gyakorlatokat, hozzászokik a test egy újfajta terhelésnek. Utána váltanék egy sablon 3 vagy 4 napos tervre.
3 napos sablon szerintem: mell+kar, hát+váll, láb
4 napos sablon szerintem: kar, mell, hát+váll, lábEzt is tolnám 3-4 hónapig. Most már ott járunk hogy fél éve eddz valaki, közben utánaolvasott, izomérzet is fejlődött, innen a nagy része már össze tud állítani egy neki jó és optimális edzéstervet.
Ez kicsit hosszú lett na de mind1
jojo: Akkor keményebben. Nehogy abbahagyd bazzeg, mert megkerestetlek (azért nem kereslek mert valszeg hülyére röhögnéd magad ha elédállnék hogy húzzál eddzeni )
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Tipo16V
aktív tag
Most fel akarsz idegesíteni?
Nehogy kitaláld, hogy abbahagyod, csinálod 3 éve, elértél egy komoly szintet, és veszni hagynád? Nem éri meg.
énis sokszor voltam szarul, (szerencsére most minden ok) de az edzés akkor is ugyan olyan maradt...a súlyokban legalább nem lehet csalódni
szóval kussolsz, és vissza a terembe!!!!Runner öö nem, de mondjuk legközelebb viszel? egyszerübb mint 2 hetet várni hogy kimurdeljen nem?
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest