Új hozzászólás Aktív témák

• ladik

csendes tag

válasz BusinessGuy #1170 üzenetére

Beléptem a klubba egy S23-al.
    Előtte egy MI8 volt, de már sajnos sok sebből vérzett. Mivel több hozzászólást is olvastam olyat, aki MI8-ról tervezi a váltást, így egy pár szót írok a tapasztalatokról. Igazából meg voltam elégedve a Xiaomival, de már a sokasodó problémák (akku, USB, hangszóró, bluetooth) miatt kényelmetlen lett a használata.
    A mérete ugyanakkora képernyő mellett sokkal kompaktabb. Megvan az előnye annak is, hogy van keret, mert egy kézzel stabilabban lehet tartani a telefon, amikor egy újjal gépelek. Meg kell szokni, de ez úgy gondolom pozitívum.
    Kijelzőben én nem tapasztaltam óriási különbséget, mindkettő jó.
    Gyorsaságban a különbség érezhető, de ez nem befolyásolta a korábbi készülék használatát sem. Annyira nem érzem a +5 év fejlődést.
    Hangminőség lényegesen jobb. Újkorábban a MI8 is jobb volt, de emlékeim szerint nem volt ennyire tiszta a hang akkor sem.
    Kezelésben nekem nem volt bajom a MIUI-val, szerettem. Ez más, de szerintem ez se lesz rosszabb.
    Fényképezőgép a legnagyobb csalódás abból a szempontból, hogy sokkal többre számítottam. Nem rossz, de szerintem nappali felvételeknél majdnem elmarad az 5 éves telefontól. A banánosodás érzékelhető, de ettől nyugodtan alszok (pedig sok dokumentumot fotózok). A szöveg olvasható, és általában ez a lényeg. Ez túl van parázva egy kicsit szerintem.
    Ami a legnagyobb bánatom egyelőre, hogy a CSC csere ugyan a #1170 hozzászólás alapján működik (ILO lett), viszont a hívásrögzítés nem. A menü megjelenik, viszont a hívást nem rögzíti. Ezzel kapcsolatosan tudna valaki segíteni?

Összességében örülök a telefonnak. Egyáltalán nem rossz, de nem estem hanyatt 2023 felső kategóriájától. Nem tudom, akik évente cserélnek telefont, milyen előnyöket tapasztalnak, amelyek ráveszik őket hogy százezreket költsenek egy új készülékre...

Új hozzászólás Aktív témák