Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
thaler2 #17145 üzenetére
egyszer demoztak a Jervis-ben a PC World-ben...meghallgattam, nem volt rossz, jol szolt meg minden, de annyi penzt en nem adnek ilyen cuccert...
Szeva helkis, ezer eve nem lattalak!
Sajna meg nincsenek, de rajta vagyunk az ugyon.
pl. ez, Studio, potom 300€-ert..az One nem volt ennyi
-
Balinov
titán
válasz
thaler2 #16566 üzenetére
mar feliratkoztam az infovonalra, addig meg meg ugyis megy le 1 honap a husegembol, talan belecsuszok a kedvezmenyes vasarlasba...UK-ban is csuszik 1 honapot....itt se lesz szerintem elobb elerheto, mint aprilis vege...
sorbaalllni? osszekeversz valami harapottalmas haveroddal
-
Dryman
őstag
válasz
thaler2 #16434 üzenetére
Benézted az avatarom....nem én kérdeztem sim-kártya farigcsálásról hanem a hasonmásom
Amúgy meg köszi az infot!
Natasás storyhoz még annyit, lehet valaki élsportoló és kimagasló tehetség jobbnál-jobb eredményekkel....ez mind szép és jó, viszont a komolytalanság és az emberi egyszerűség egy-egy sportolónál megbotránkoztat. Van aki fel tud nőni agyban a sportteljesítményéhez, van aki egész életében sem.
Ezzel csak azt akartam mondani hogy lehetsz olimpiai bajnoki cím mellett főiskolát/egyetemet végzett polgármester, meg lehetsz olimpiai bajnoki cím mellett egyszerű mint egy raklap, olyan döntésekkel amik jogosan háborgatják a közvéleményt! -
cellpeti
nagyúr
válasz
thaler2 #15592 üzenetére
ebbe meg neked van igazad. de ha úgy vesszük akkor itt megint az Apple áll jól. Hatalmas az áruháza. - csak kérdés mennyi szar van benne, amit a kutya se használ. Droidnál is ez a baj, mindenre írtak programot. Az ilyeneket ki kéne "dobni" a rendszerből.
Windows is beindul egy idő után sztem majd...vagyis remélem.
-
-
RudyD
tag
válasz
thaler2 #15425 üzenetére
Üdv!
Kicsi az esélye a vinyónak. Az is számít hogy mit futtat az ember mellette még.
Amúgy a crystal disk info meg a crystal disk mark jó kis cuccos. De lehet találni ezer más megoldást is.(Nekem néha a vírusirtó mikor beindul hogy ütemezetten keressen - olyankor akaszt meg mindent.
Igaz már nagyon ideje lenne újrarakni a gépemet...)Illetve a flash -ek meg néhány program el tud harapódzni.
De tessék körbenézni:
[link]
[másik link]Amúgy a regizett HDS is tud méregetni mindenféle dolgokat.
-
Balinov
titán
válasz
thaler2 #15297 üzenetére
ha a fb-n osztott referalos linket hasznaltad, akkor tuti te voltal.
jo kis cucc tenyleg, este meg megneztem vele a HULU-t is, ment gyonyoruen
szerk: igen, netflix hivatalosan elerheto, nem kell semmi dnstunelling, vpn buhera. Egyetlen dolog, hogy ir credit/debit mastercard/visa kell hozza, otthoni Erstessel nem enged meg a 30 napos trialra se beregelni. A gond ezzel az az,hogy meg mindig Maestro/Lasercardunk van. Igaz,kozben sikerult egy Visa credit kartyat igenyelni az AIB-tol, de azt meg erre nem akarom hasznalni. Bar, ha AIB-hez mesz majd mondjuk, akkor te mar eleve Visa Debitet fogsz kapni, szvsz. Mar folyamatban van a Laserek lecserelese erre, csak ido kerdese.
Ha megjon, majd en is kiprobalom. Kollegam hasznalja, azt mondja, pc-n is, meg Ipad-en is qrvafasza
-
Balinov
titán
válasz
thaler2 #15293 üzenetére
en se, csak a szunetben talaltam egy epkezlab streamet. 18-11 vagy mennyi volt fordulaskor, zindexen irtak, hogy qrvasokhibaval jatszottunk, de azert a masodik felidoben megraztak magukat a sracok. 2percel a vege elott csak 1-el mentek a danok, de 2-vel coptunk a vegen.
Spanyol kollegam nezte vegig, azt mondja, ha ugy jatszunk 60 percig, mint az utolso 30-ban, valszeg megvertuk volna a vikingeket. Mondjuk az a 3-4 megfogott 7-esunk sem segitett
szerk: Adam, beregeltel arra a VPN-re? Kaptam +500mbyte forgalmat tegnap
-
Kis Joe
senior tag
válasz
thaler2 #15235 üzenetére
Az emberek nagy része hülye, és csordaefektus csak egyre jobban érvényesül....
Arról nem is beszélve hogy az emberek jelentős része ki van éhezve hogy balhézhasson akármiértCoyot: 10.7 Lion jelentősebben gyorsabb volt 4Gb-al mint Win 7. Korban nagyjábol egyidősek. 10.8 se volt vészes 4Gb-al de jelentősen érezhető a javulás 8Gb-al. Mindezt egy Core 2 Duo mellett.
cellpeti: Ez is egy olyan dolog szerintem amit egyszer ki kell próbálni (nem 10 percig
). A fő probléma a pc-kel hogy nagy az érték és a valós teljesítmény vesztése idővel és a szoftverek fejlődésével. Amúgy meg imádtam a dellemet.
cOxeR:
Teljesen jogos. És akármennyire is van jól összerakva egy pc, nem lehet annyira összehangolni minden eggyes alkatrészt. Pl.: Fényérzékelő szenzorok, ha ellopják bemérés, stb.
De az biztos hogy egy ssd lesz nekem a következő lépésCoyot #15252: Azt azért el kell ismeni hogy az alma manapság elég sznobság lett
Elég sokan csak azért veszik hogy feszítsenek
Speeedfire: Minek van jobb ár-érték aránya? Egy 1,8 millás Dacia-nak vagy egy 25 millás Mercedes-nek? Jó a merci de elvisz mindkettő a-bol b-be
RudyD: Meg egy jogtiszta 10.8 15 font csak
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
thaler2 #14747 üzenetére
ZTE lesz, tobbnyire...
Amugy ez a menu Hivatalos oldal most le van halva. Lesz utcakoncert a Trinity-vel szemben a College Green-en, igaz 20/fo a beugro
, meg 8-kor a St. Stephen's Green-nel tuzijatek. Utobbit tervezzuk megnezni,aztan egy kicsit kolbaszolunk a varosban, ejfelkor meg megisszuk a kispezsgot,amit tegnap vettunk, felhivjuk a csaladot, baratokat, azt silencio .
Ez a terv, aztan meg majd kitudja, lehet jol berugunk...bar hallottam olyat,hogy nemely pubban belepot szednek majd NYE-kor -
Coyot
őstag
válasz
thaler2 #6478 üzenetére
Na akkor most már érthető amiről beszélek
Teljesen jogos az hogy felelősségre kell vonni, ideje is lenne elkezdeni ahogy mondod, bár én inkább az eltűnt milliárdok után kutatnék, nem a doktori címeket vizsgálnám
Az hogy rajtunk röhög a külföldi sajtó az nem újdonság
bár ugye amiatt az ügy miatt amit szerintem felhántorgatni sem kellett volna, ergo nyugalom lenne és békesség, ha nem robbantják ezt ki.
De legyen úgy ahogy mondod induljon el a jó irányú változás, csak ne kerüljön bemocskolásra olyan ember neve aki még jót is tenne, most nem pont SP re gondolok, bár ő igazából nem osztott nem szorzott sokat, az ország szempontjából.
písz
-
Coyot
őstag
válasz
thaler2 #6473 üzenetére
Vannak vagyis lennének ennél sokkal fontosabb problémák szerintem. Nem arról van szó hogy ne álljon ki semmiért hanem hogy ne egy ilyen igazából nincs jelentősége dolog miatt menjen az anyázás miközben az ország romokban hever (merthogy a közt.elnöknek sok köze nincs az ország irányításhoz azon kívül hogy törvényeket dobhat vissza egyetlen alkalommal).
Valamint az ok ami alapján le kell mondania, az alapján kb megtizedelhetném az országban élő diplomások számát (de még az érettségizettekét is), legfőképp hogy a doktori címe még csak nem is szükséges a poszt betöltéséhez.
Tehát tökmindegy ki ül ott, tökmindegy mit csinált vagy nem csinált jól 20 éve, amíg nem okoz a tisztségével járó botrányt, vagy egyáltalán nem képes ellátni a feladatát.
Ezek így egyben szerintem elégséges körülmények ahhoz hogy mindenki befogja a száját és csinálja tovább a dolgát, de ehelyett botrány meg lemondás meg tüntetés...
Így tisztább hogy miért látom unaloműzésnek a tüntetést meg az állandóan ezzel foglalkozást?
Valamint az előző posztban az emberek általános hozzállására céloztam, de akkor nem ment át rendesen, tehát a legtöbbet az vezérelte hogy végre bemocskolunk kicsinálunk valakit onnan fentről. ismered ezt a hozzáállást? mert én igen és ez szerintem probléma.
Kisregénynek vége
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest