Hirdetés
Aktív témák
-
Balinov
titán
fiuk, torrenttel kapcsolatban kerdeznem, ha van egy adott release (720p-s), ha letoltom egy publikus trackerrol, majd letoltes utan letoltenem megegyszer egy privat trackerrol - feltetelezve hogy ugyanaz a fajlmeret,elnevezes,stb. - akkor elmeletileg lehet igy aranyt javitani,nem?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Dashes #25056 üzenetére
faszaa, remlik, hogy a nagy bittorrentes topikban volt errol szo, nade persze hogy nem talalom azt a hozzaszolast..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Dorien
veterán
Wherever you go - go with all your heart.
-
Dorien
veterán
A vérveréb újra támad!
Szerk. Akarom mondani, vérpinty.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
No még pár:
-
Supr@
senior tag
nincs kölcsönbe vkinek egy lapja+procija, olyan lappal amin van sata, illetver pci-e.s vagy integrált vga-s? igazából egy s775 lap lenne a tökéletes , ami ddr2-es, pci-e, és kezeli az E8400-at holnap megy el a lapom, és nincs kedvem szerdáig gép nélkül maradni, akkor lesz meg az új de bármi jöhet, amin van sata, h a vinyóm rátudjam kötni van ddr1 és 2 rmaom is csak agp vga-m nincs de azt megoldanám
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
Haha!
-
helkis
veterán
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Balinov
titán
válasz Dorien #25067 üzenetére
ez rohadtjooo! Ennek a csajnak a sorozata valamikor tavaly ev elejen ment asszem a Natgeon...nincs meg valakinek? Vagy nem lattatok valamelyik P2P boltban?
-
helkis
veterán
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Jazzos
őstag
Egy fecske nem csinál nyarat!
-
Balinov
titán
válasz philoxenia #25077 üzenetére
fecskebol gyujtottam ra anno eloszor..
-
Jazzos
őstag
Na ez tipikus, azt hinné az ember döglődik a topik. Erre 3 nyulat is kiugrattam egyből. Sőt, az egyik nyúlnégyzet!
-
Dorien
veterán
-
ssolitude
őstag
Van valakinek tuning tapasztalata E6400-al? ICH7 chipset.
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
tekeyagd
aktív tag
üdv urak!
vidanettel működő wlan-router valakinél fellelhető-e? típus,ár,minden érdekel!
-
knifemaster
aktív tag
Szent korona, parlament eladó? Szánalom
Keresek AK47-es gépkarabélyt,kihajtható válltámaszos verzióban,ütőszeggel ellátva.
Minimium 3 tárral,táranként 20 lőszerrel...kímélni kell a rugókat.Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
Flow
senior tag
Kattintani emberek!
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
ssolitude
őstag
válasz bendeguz 76 #25085 üzenetére
Milyen RAM-jaid vannak? 1066-osak?
Szerk.: és milyen lap?[ Szerkesztve ]
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
Balinov
titán
-
-
MR_Joe
senior tag
Jó reggeleket!
Gyerekek, sírva röhögnétek, ha meglátnátok mire vitt rá a kényszer
P4 3Ghz procra "ráintegráltam" kábelkötözővel egy tuning p2 hűtőt s775-ös hűtő hiányában.. meglepően jól működik. Igaz a hangja olyan mint egy ruszki kávédarálóé, de terhelés alatt is max 75 fokig ment fel a hőmérséklet.
Nincs vkinek elfekvőben egy HyperTX2-je?Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
MR_Joe
senior tag
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
ÁÁÁÁ
Most kerestek nálam laptophoz usb vésztöltőt, ami a laptop akkuját 75%-ig képes 5-6 óra alatt feltölteni USB-n keresztül két darab ceruzaelemmel
ja és már látott ilyet vmi csomagküldő szolgálatnál és 2500 Ft volt... mondtam hogy hozzon nekem is vagy tizet
-
pici79
tag
Sziasztok!
Óriási help kell...
Eredeti telepito lemezeket keresek kölcsönbe SOS... Nem leszek halatlan....
Aki rendelkezik szoftverek ereeti telepito lemezevel / csak cd, se szla, se s/n / az privibe please....
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest