- Fórumok
- PC, mini PC, barebone, szerver
- Gyenge gépek fóruma
- (téma lezárva)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
-
tocsa
senior tag
-
Bazsesz
őstag
-
dabadab
titán
-
eddie303
őstag
-
hobizoli
nagyúr
-
Enclave
aktív tag
-
eddie303
őstag
-
Manitou
veterán
-
Manitou
veterán
-
Shim
őstag
-
Shim
őstag
-
Shim
őstag
-
vicces
addikt
-
Viktor77
titán
-
vicces
addikt
-
vicces
addikt
-
vicces
addikt
-
Wildmage
senior tag
-
Pháraó
tag
-
Shim
őstag
-
Snowcat
tag
-
Pala
veterán
köszi!
egyébként szerintem én a 2.6-os cerkát is igencsak megérezném az 1.3-mas után:))
P4 meg igazából azért nem kell, mert szerintem egy megfelelően magas órajelű celeron már képes kihajtani a Radeonomat, ebben biztos vagyok
a 9600XT-vel meg érdekes lenne, tartok tőle, hogy csak AA-ban tudnám hasznát venni, vagy talán lesz 10-20% különbség a magasabb felbontásokban a javára.....többen nem bízok, de igazából abban se nagyon, hogy jóval többet tudnék kicsikarni a jelenlegi Radeonból...
végülis nekem csak Colin4, Q3 és Call of Duty-hoz kell; utóbbi akad a durvább részeken, előbbi kettő prímán fut. -
Snowcat
tag
-
hobizoli
nagyúr
-
Manitou
veterán
-
Manitou
veterán
-
Manitou
veterán
-
Zoltán
őstag
-
Tomazzo
tag
-
kamikaze boci
őstag
Igaz egy IBM-ből mentettem, ami talán garancia a minőségre, de akkor is.
Vannak közelben lakók a PH!-n, ha valakinek kétségei vannak, megszervezhetek egy bemutatót.:) Amúgy büszke vagyok rá, mert összesen egy ventivel megy az egész.
Ja és nem mondtam: van benne egy rack is, amit néha beüzemelek.:D -
hezso
aktív tag
-
ShadowLord
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC, mini PC, barebone, szerver
- Gyenge gépek fóruma
- (téma lezárva)
- Diablo IV
- Linux kezdőknek
- EAFC 26
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Mégis megkapja a HDMI 2.1-et a Steam Machine?
- Milyen TV-t vegyek?
- Microsoft Excel topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DJI topic
- További aktív témák...
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- i5 8.GEN/32GB DDR4/GTX 1660 TI/256GB SSD/2TB HDD - Új táp és új ház
- Rtx 2060 Super/ Ryzen 5 4500/ 16GB/ 1TB M2 NVMe/ 1TB HDD/ Win11/ Garancia
- Rtx 3060Ti/ R5 5600G/ 32GB/ 1TB M2 NVme/ 1TB HDD/ Win11/ Garancia
- Gtx 1080Ti/ I5 9600K/ 32GB/ 1TB M2 NVMe/ Win 11/ Garancia
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest