- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
cskamacska #46 üzenetére
...az előző 4 hsz-t szükségtelen volt offolni,ez a topik azért lett létrehozva hogy ügyes-bajos dolgainkat megbeszéljük...a vidikariról meg annyit, hogy akkór leszerelem róla a hűtést,visszarakom a gyárit, és eladom külön...
-
cskamacska
addikt
Nem a képminőséggel van gond, csak túl van haladva. Újabb tunereknél is leszoktak az infráról, ha jól tudom.
Igazából nem is a technikai oldallal van igazán gondom, jó lenne az nekem, hanem hogy nincs mit nézni és felvenni a tévéből. Anno Radeon X1900 AIW-al is szemeztem, de aztán jól lemondtam róla, mikor átnéztem egy-két hét tv műsorát. -
zsid
senior tag
válasz
cskamacska #43 üzenetére
Az enyémnek király a képminősége, nekem nagyon bejött az AIW. Most öcsém gépében dolgozik. Nemtom hány tunerhez van rádiós távirányító. Elő adásnál a "pause" funkció is nagyon szuper.. bármikor el lehet menni cigizni, üccsiért a boltba stb.. Régen nagy álmom volt az AIW, el se adom ameddig van pénz kenyérre
Új topicot szétoffoljuk rendesen
-
cskamacska
addikt
Az enyém 2006 decemberében 19k-ba került. Igaz hogy volt egy emberke, aki igényt tartott volna rá idén januárban 15000 forintért, de neki sürgős volt, és csak nem tudtunk találkozni. Más meg felét adta volna meg.
AIW az jó, de valszeg ma már nem venném meg, az újabb TV karik lekörözik. Persze érdekességnek, meg kuriózumnak, meg ilyesminek elmegy.Más: Mennyit érhet mostanság 2x2 giga ddr1 ram?
-
zsid
senior tag
válasz
cskamacska #41 üzenetére
Az All in Wonderért nem akartak többet adni? Nekem van egy 9700Pro AIW minden tartozékával, 2éve 22ért vettem. Akkor ennyiért kaphattam volna jobbat is, de az AIW az AIW
-
cskamacska
addikt
válasz
Str8 sk8r #34 üzenetére
Régebbi kártyáknál tipikusan nem szokják nézni, hogy milyen a hűtése. 9800 Pro akkor is 9800 Pro marad, ha egy Accelero S1 van rátéve, és sajna nem nagyon lehet elkérni többet érte. Nekem is a 9700 Pro-n Zalman ZM80C-HP hűtés van, meg AIW is, meg a cumói is megvannak, de amikor hirdettem, csak nem akartak érte többet adni, mint egy sima zacsis 9700 Pro-ért.
-
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
cskamacska #26 üzenetére
...mégrövidebben:van rajta egy Zalman heatpipe-os hűtö ami most itt a PH-n kb 2-3 k + egy Zalman OP1-es slim(1cm vastag) venti ami kb 1k...szóval szerinted ez drága?
...
...különben is már megoldotta...
-
Fooler89
őstag
cskamacska Üdv!
Ki tudja mi épül a Gyál felsői máv állomás mellett?
-
-
zsid
senior tag
válasz
cskamacska #26 üzenetére
Maradok a PH!nál. Az a fajta 9500Pro amit 9700Prová lehet alakítani?
-
-
Str8 sk8r
őstag
...akkor ez nem az igazi vétel neked...ez gyakorlatilag egy teljes értékű 9800xt...ugy vettem garival itt a PH-n hogy 100%-osan müködik...
...de lehet tudok szerezni egy 9250-est neked...majd megkérdem az illetőt mire gondolt...bevetem diplomáciai képességem...az jobban hangzana?
-
zsid
senior tag
Én is bekukkantottam. Igaz nem helyi vok, csak itt dolgozok
.
-
Fooler89
őstag
Tiszteletem az itt lakóknak!
-
gyiku
nagyúr
vegre!
akkor bele a lecsoba, van 1 elado laptopom, alairasban a link. vecses, cba center -
Str8 sk8r
őstag
válasz
Foglalt név #1 üzenetére
...köszönjük...
Üdv mindenkinek!
...először is köszönet "Foglalt név" moderátorunknak, a topik nyitásában nyújtott segítségért...
...
...másodszór pedig jelezném, hogy nem a címben szereplő "adok-veszek"-en van a hangsúly, habár nem zárkózom el tőle, hanem a beszélgeteken...a hozzászolás lehetősége természetesen bárki elött nyitva áll, független attól hogy hól lakik...a téma pedig szabadonválasztott......üdv:Jim...
-
Foglalt név
addikt
Használjátok egészséggel
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netfone
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos autók - motorok
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest