Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
ANDROID???
üzenetére
ja, csak az a szörnyű, hogy ezeket emberek eladják, és vannak olyanok, akik meg is veszik.
én pl. dobtam ki jó mintamélységű téliket, mert el voltak érve, és nem mertem felrakni autóra, annyira meg nem voltam pofátlan, hogy pár ezeret keressek rajta, és valakinek az életét veszélyeztessem vele.
a baj az, hogy azt is csak otthagytam a gumisnál, aztán lehet utána új életet kezdett még valahol...
mint az a nyári gumim, amin már csak 1-2 mm futófelület volt, és szintén nem raktam fel, lomtalanításkor meg úgy rohant vele, aki megtalálta, mintha egy zsír új conti-t raktam volna ki, pedig esőben már balesetveszélyes volt.
legközelebb szétvágom, mielőtt megszabadulok tőlük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Viccrovat
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Parkside szerszám kibeszélő
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest