- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Ha H fölötti gumit veszel (nekem V-s sebességindex kell, az autó meg is futja a 200-at, de nem ennyivel járok) mégis Y-t kerestem és vettem, nyilvánvaló, hogy a nagyobb sebességindexes gumi erősebb szerkezetű, nem mindegy egy padka- kátyú esetén mész tovább, vagy szálszakadás, pukli, és eldobhatod, vagy ott helyben szétvágja a gumit, és kakukk.
A másik oldal, hogy 95-ös súlyindexű előírás mellé régebben tettem már fel 93-as, meg 91-es súlyindexű gumikat is, nem volt belőle semmi. Szerintem ezek egy kicsit túl vannak lihegve, a gyártók erőseb túlbiztosítják a dolgot...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Arena Breakout: Infinite
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Futás, futópályák
- Használt VGA / videókártya ajánló
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest