- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nippon
őstag
Lenne egy kis problémám, ha a PCIE-t biosban auto-ra vagy gen3-ra állítom, akkor csontrafagy a gép pár perc után. Most feltettem a legújabb nvidia bios-t és már csak játékok alatt csinálja ugyanezt. Ha manuálisan gen2-re állítom, akkor hibátlanul megy.
3570K,Maximus V Gene, Gigabyte GTX 670
Mi okozza ezt?
-
Nippon
őstag
válasz
LackoMester #3792 üzenetére
Attól még 670 lesz... de szerintem ez halott vita
Szerintem ez a trollkodás, de úgy tűnik többek szerint viszont az, ha leírom, hogy nincs különbség a két kártya között, ami indokolná a felárat. Engem nem zavar, hogy nem 680ast vettem, én örülök neki!
-
Nippon
őstag
válasz
SimonYana #3785 üzenetére
Próbálom objektíven megközelíteni a kérdést, és jelenleg az a helyzet, hogy a 680 nem éri meg az árát. Ez nem az én véleményem, tesztek sora bizonyítja, ezért érdemes arról vitázni, hogy mi, mennyit ér (arról nem, hogy mennyibe kerül).
Szerintem a 680nyákos 670esek, hibátlanok, annyival olcsóbbak a 680nál, hogy a különbözetből kijön kb a fullcover blokk (más kérdés, hogy a gigára sem kell igazából) és közben teljesítményben hajszálra ott vannak. Viszont alig van játék ami miatt "megéri" ilyen kártyákat venni.
Ez szerintem nem flame, ezek a tények... -
-
Nippon
őstag
válasz
mcwolf79 #3498 üzenetére
Nekem Windforce hűtős 670-esem van, idle-ben hangtalanul megy, terhelés alatt kicsit megjön a hangja, de nem vészes. Egy TJ08-E házban van, ami elvileg nem ideális ilyen hűtőhöz. A procin egy D14 van 1db 14cm-es ventivel ami 380ra van szabályozva, a ház elejében lévő AP 181 pedig 530-ra. Netezés közben halk a gép, hozza a vizes gépem szintjét, játék alatt kicsit hangosabb, de ott nem annyira zavaró. a hőfokok persze rosszabbak, de kit érdekel...
Rendes épített full vizem volt, D5-tel meg minden, de úgy néz ki már nem kell. -
Nippon
őstag
Minőségi épített vízről váltottam és azért esett a választásom a Gigabyte kártyára, mert ez a legjobb hang/hűtés szempontjából. Alapjáraton ~700 körül forognak rajta a ventik, így semmi hangja nincs. (Kipróbáltam csak ssd-vel, a többi ventilátor nélkül) Az átépítés miatt jelenleg nincs házhűtésem és a procin is egy gyári hűtő van. Ebben a felállásban 40%-tól lehet hallani a hangját a kártyának de csak 50%-tól lesz számomra idegesítő. Eddig 42-43%ig ment fel terhelés alatt, és pl egy játéknál ezt elnyomják a hangok, netezés közben viszont totál néma. Annyira jó a kártya, hogy 6 év vizes múlt után nem tartom szükségesnek bevizezni. Mivel a kártya hűvösebb, mint a DC2 ezért további állítgatásra van lehetőség a ventilátor profiljával. Szerintem kizárt, hogy kb azonos bordafelülettel, 2db ventilátorral halkabb vagy hidegebb legyen a DC2.
-
Nippon
őstag
Corsair AX750em van és a konfigom arra nem volt elég, hogy elinduljon benne a venti, konkrétan újkora óta áll, a táp hideg. 2500K@4,3G + 6970 925/1450, 2hdd, ssd, Laing D5 + 3db S-Flex. Most bekerült a helyére egy Gigabyte GTX 670, a helyzet változatlan, a venti továbbra sem mozdul, nem tudok olyan terhelést adni neki. Nem kell ezekhez a kártyákhoz kw-s táp.
-
Nippon
őstag
-
Nippon
őstag
Gigabyte 670GTX WF 89k vagy 7950WF 82k, melyik érné meg jobban?
-
Nippon
őstag
-
Nippon
őstag
válasz
Keksz03 #1529 üzenetére
Na ez az, épp most költözök egy Silverstone TJ08-E házba amiben fejjel lefelé van az alaplap ezért a kártya van felül és ott már nincs venti. Viszont elöl van egy 180mm-es kb 5cm-re a kártya végétől ami nyomja rá a friss levegőt. Használják mindenféle kártyával de a referenciát ajánlja hozzá a gyártó.
-
Nippon
őstag
Milyen hangja van a referencia 680-nak egy 480-hoz képest? Amikor szétbontottam a vízhűtésemet volt nálam egy 480-as, kb tíz perc netezés után repült a gépemből. Valamit vennem kéne már és jobb lenne egy olyan kártya amelyik kifújja a meleget a házból. Meg akartam válni a víztől de a végén lehet, hogy megmarad
-
Nippon
őstag
A jobb giga lapok feketék, azokhoz sem megy annyira. Egyébként folyton ezt hallom, hogy a Giga szar, ez meg az van lespórolva róla. Konkrétan mi a baj azzal az OC-s GTX kártyával, miben silányabb, mint a referencia? A 79xx WF kártyákon minőségi cuccok vannak, semmi nincs lespórolva róluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 4090 Trinity - ZT-D40900D-10P + Alphacool Eisblock block + backplate - Garancia 2028.04
- Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT
- ASUS RTX 4060 DUAL EVO 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2027.12. Szinte ÚJ!
- ASUS RTX 4060Ti DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.10. BESZÁMÍTÁS!
- GIGABYTE Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 256bit
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest