Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Notepad++
Új hozzászólás Aktív témák
-
stalkerz
csendes tag
Én még "csak" 3 napja várok rájuk, de nem semmi amit művelnek.
Pontosan úgy jártam ahogy te is, a Vaterán vettem egy tv-t.
Az eladó már 3 napja feladta a GTR-nél, törékeny csomagként értékbiztosítva.
Annyi fáradságot nem vettek maguknak hogy legalább egy e-mailt vagy telefont kaptam volna tőlük, hogy mikor várható a kézbesítés.
Csütörtökön már fel volt adva, ma szombat van. Tegnap este érdeklődtem hogy mikor várható, azt mondták raktárban van már. és majd csak hétfőn hozzák ki. Először bele is nyugodtam aztán utána gondolkodtam csak hogy eleve én fizetek 3700 Ft.-ot a szállításért, ráadásul úgy hirdetik magukat hogy az este 19h-ig leadott csomagokat másnap már kézbesítik.Szóval bepipultam és mikor ismét felhívtam őket egy másik ügyfélszolis hölgy vette fel, és ő már azt mondta hogy szombaton mindenképpen megkapom. Ma (szombaton) egész nap vártam eddig még semmi nem jött, sem telefon, sem e-mail és persze a tv sem."Hála" nekik (GTR), egész hétvégén tv nélkül leszek. Felhívni senkit nem lehet, nincs ügyfélszolgálat csak üzenetrögzítő.
Szóval így jártam (eddig). Arra gondolni sem merek hogy most épen hol van a tv-m, melyik raktárban vagy autóban áll immár 3 napja, vagy egyáltalán megvan-e még
Én renhgetegszer rendeltem a neten, de eddig még egy-két napon belül megjött minden gond nélkül (igaz nem a GTR hozta). Ja. és persze az volt a minimum hogy bárkitől is rendeltem, szinte az nap már jött egy e-mail hogy mikor várhatom a kézbesítést. A GTR-nél ez nem divat, erre sem veszik a fáradságot hogy legalább egy e-mailt küldenek hogy elnézést ezért vagy azért késik a kézbesítés.
Képzelem mi mehet egy ilyen cégnél ha ennyire slendrián a hozzáállásuk, nagy ívben tesznek az ügyfelekre.Én is mindenkit óva intenék attól hogy bármit is rájuk bízzon, inkább tényleg a posta vagy bármelyik másik "tényleges" futárcég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- BMW topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ROG Strix GX601 Helios Black
- Oppo Find X7 Ultra 16/512GB 100% aksi újszerű!
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest