Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stalkerz

csendes tag

válasz matykooo #1 üzenetére

Én még "csak" 3 napja várok rájuk, de nem semmi amit művelnek.
    Pontosan úgy jártam ahogy te is, a Vaterán vettem egy tv-t.
    Az eladó már 3 napja feladta a GTR-nél, törékeny csomagként értékbiztosítva.
    Annyi fáradságot nem vettek maguknak hogy legalább egy e-mailt vagy telefont kaptam volna tőlük, hogy mikor várható a kézbesítés.
    Csütörtökön már fel volt adva, ma szombat van. Tegnap este érdeklődtem hogy mikor várható, azt mondták raktárban van már. és majd csak hétfőn hozzák ki. Először bele is nyugodtam aztán utána gondolkodtam csak hogy eleve én fizetek 3700 Ft.-ot a szállításért, ráadásul úgy hirdetik magukat hogy az este 19h-ig leadott csomagokat másnap már kézbesítik.Szóval bepipultam és mikor ismét felhívtam őket egy másik ügyfélszolis hölgy vette fel, és ő már azt mondta hogy szombaton mindenképpen megkapom. Ma (szombaton) egész nap vártam eddig még semmi nem jött, sem telefon, sem e-mail és persze a tv sem. :(( :W "Hála" nekik (GTR), egész hétvégén tv nélkül leszek. Felhívni senkit nem lehet, nincs ügyfélszolgálat csak üzenetrögzítő.
    Szóval így jártam (eddig). Arra gondolni sem merek hogy most épen hol van a tv-m, melyik raktárban vagy autóban áll immár 3 napja, vagy egyáltalán megvan-e még :((
    Én renhgetegszer rendeltem a neten, de eddig még egy-két napon belül megjött minden gond nélkül (igaz nem a GTR hozta). Ja. és persze az volt a minimum hogy bárkitől is rendeltem, szinte az nap már jött egy e-mail hogy mikor várhatom a kézbesítést. A GTR-nél ez nem divat, erre sem veszik a fáradságot hogy legalább egy e-mailt küldenek hogy elnézést ezért vagy azért késik a kézbesítés.
    Képzelem mi mehet egy ilyen cégnél ha ennyire slendrián a hozzáállásuk, nagy ívben tesznek az ügyfelekre. :(( Én is mindenkit óva intenék attól hogy bármit is rájuk bízzon, inkább tényleg a posta vagy bármelyik másik "tényleges" futárcég.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés