- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
ha szabadna egy röpke történetet..
a játék adott!!pénteken este már nem váltott felfelé az autom...gondoltam biztos elállitottam vmit.szombaton mikor leültem játszani,azon filoztam mit állithattam el előző nap.mind1.játszunk...
csempionsip betöltve...tesztkör hajrá!gáz egyes...lassan kicsorgunk...padlógáz kettes!...és RECCS!!....mia ...!wth!!?
hát nem eltört a GÁZKAR!
kormány szétszed...darabokra...(halkan jegyzem meg h egy csavar bennefelejtettem és sikerült máshol is eltörnöm de az nem veszélyes) törött darab kiszed és megragaszt...nah itt a második b+!!direkt nem hoztam haza munkahelyemről a pillragasztót,mondván most ugysem kell(nem b+,télleg nem!!nesze neked...)
ma megprobálkoztam folytatni automata váltóval,de tök reménytelen...
összevissza váltogatás,farkicsapás(mivel BMW-vel nyomom)...egyelőre feladtam...hnap hazahozom a ragasztot...ugy megragasztom h öröm lesz nézni!!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Mobil flották
- Filmgyűjtés
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hát nem eltört a GÁZKAR!
összevissza váltogatás,farkicsapás(mivel BMW-vel nyomom)...egyelőre feladtam...hnap hazahozom a ragasztot...ugy megragasztom h öröm lesz nézni!!