Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
ha szabadna egy röpke történetet..
a játék adott!!pénteken este már nem váltott felfelé az autom...gondoltam biztos elállitottam vmit.szombaton mikor leültem játszani,azon filoztam mit állithattam el előző nap.mind1.játszunk...
csempionsip betöltve...tesztkör hajrá!gáz egyes...lassan kicsorgunk...padlógáz kettes!...és RECCS!!....mia ...!wth!!?
hát nem eltört a GÁZKAR!
kormány szétszed...darabokra...(halkan jegyzem meg h egy csavar bennefelejtettem és sikerült máshol is eltörnöm de az nem veszélyes) törött darab kiszed és megragaszt...nah itt a második b+!!direkt nem hoztam haza munkahelyemről a pillragasztót,mondván most ugysem kell(nem b+,télleg nem!!nesze neked...)
ma megprobálkoztam folytatni automata váltóval,de tök reménytelen...
összevissza váltogatás,farkicsapás(mivel BMW-vel nyomom)...egyelőre feladtam...hnap hazahozom a ragasztot...ugy megragasztom h öröm lesz nézni!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7100-6000 MBs - Eladó!
- HP EliteDesk 800 G1 TWR PC, i5-4690 CPU, 8 GB DDR3 RAM, Windows 11
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hát nem eltört a GÁZKAR!
összevissza váltogatás,farkicsapás(mivel BMW-vel nyomom)...egyelőre feladtam...hnap hazahozom a ragasztot...ugy megragasztom h öröm lesz nézni!!