- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Ez azért van mert a nagy rakás szar-fos-hugy konzolon nem adja ki a probléma mert egy se bír 30-nál jobban frissíteni.
Volt időm nosztalgiából GTA-zni télen: GTA3, GTA VC és mind a kettő meghalt kb. a játék végére. Van egy sejtésem hogy a GTA SA is ugyanígy fog megdögleni a "Game Speedup Glitch" által.
Class: Class III - Inevitable
Status: UNSOLVED
Description: See GTA III's glitch #2. This is the third phase of glitch #1. The glitch occurs immediately after achieving game time of 74:34 (4474 mins, 268 440 000 msecs) if the game runs at 60 fps and possibly 149:08 (8948 mins, 536 880 000 msecs) in the case of 30 fps (double amount of the first number; hypothetically, not tested yet). The problem lies in game clock scale. Normally, 60 seconds of real time equal 58 seconds in-game (58 game minutes). After achieving abovementioned game time clock scale doubles and 60 seconds of real time begin to equal 116 seconds in-game (116 game minutes). This causes strong effect on gameplay as generic processes such as leaves falling, smashed car hoods separating, pickups rotating, weapons firing or traffic vehicles driving flow two times faster than normal.
Genesis: Like #1 & #2, seems to be connected with game timers mailfunction. Deeper investigation needed!
Protection: None applicable. The glitch is inevitable regardless of player actions.
Solution: No methods or even workarounds are known yet!
Dióhéjban az történik hogy bár új játéknál tetszőleges lehet a sebesség, a végére elcsesződik. A tetszőleges esetemben 160fps-t jelent, mert ha már ennyit tud a monitor nem fogok 30-al zörögni. Na most ez a hiba elsőnek a különleges ugratásokat fekteti meg, 18óra 39perctől (nem a játékbeli hanem a való életben eltelt óra számít minden esetben) csak 60fps-nél lehet teljesíteni, 37óra 34perctől 30fps-t ír ha jól értelmezem, de nekem ment 60-al is, de mindkét játéknál ugratás előtt, de legkésőbb amikor földet ért a járgány, vissza kell kapcsolni 60-ra különben addig nem megy tovább a játék. Illetve megy de megnéznék egy végigjátszást utána

Ez még a kisebbig gond, mert vagy egyből végigugratod a várost, vagy mindig 60fps-re kapcsolsz. Ha elég gyorsan feloldod a területeket simán abszolválható.
A cinkesebb dolog a dőlt betűs rész, ami a játék végzetes felgyorsulása lényegében. Ez ha jól olvasom 74óra34 perctől jön, ekkortól az ígéretes 60fps-en lesz csak jó a játék. Ha valaki elég elszánt és így tovább tolja, 149óra 8 perctől a kecsegtető 30fps-en tolhatja a játékot ha még játszani akar vele avagy nincs meg a 100%.
A GTA3-at 2szer kezdtem újra, egyszer egy küldetés glitch miatt, másodszor a begyorsulás miatt. 3adszorra már meglett a finálé, mert addigra én is begyorsultam illetve nem 160 hanem végül 120fps-en toltam és meg lett 2nap alatt. Viszont ha folytatnám a játékot, akkor sztem néhány óra után begyorsul, és lehet kukázni.
A GTA VC-t valahogy eleve gyorsabban tolhattam, mert semmi gond nem jelentkezett 160fps-nél, ráadásul sikerült közben 100%-ra kivinni. Ezután még egy két afterparty-t szoktam még tolni és ma egyszer csak kukás lett a játék, mert begyorsult illetve beszart: 160fps-en nem mozog a traffic, az óra megáll és rögtön egy alfa fázisba levő játékként viselkedik. 120fps-en megjavul annyira hogy "csak" kétszer gyorsabban telik az idő és ezzel minden kétszer gyorsabb kivéve a karakteredet. Később 60 még később 30fps-re kellene korlátozni hogy "megjavuljon".
És csodálkoznak amikor azt mondom hogy az összes konzolt bevágnám a zúzdába az ilyen fasságok miatt. GTA3-ba benne van a hiba, oké nem tűnt fel nekik, bár akkor is volt PC bőven a CRT korszakban 100-120Hz frissítésekkel. GTA VC ugyanúgy hordozza a hibát és sztem a változatosság kedvéért a GTA SA is mert az is szutykadvány PS2 port. Pár nap és kiderül mert ő következne de így semmi kedvem hozzá mert ahhoz tuti nem lesz elég 48óra a teljes kijátszásra.
Természetesen a hiba elkerülhetetlenül bekövetkezik, ráadásul semmi megoldás nincs.
Illetve nézegetem a fórumot és mivel a Save fájlból ered a hiba elképzelhető hogy editorral vagy fájlcserével talán orvosolható a gond, talán. De a héten tuti pihentetem az egészet, mert úgy felbaszott ma este hogy csak na.
Ugyan pár éves kommentre válaszolok de az infó hátha jól jön aki hasonlóképpen nosztalgiázna mint én.
Megoldások a problémára tehát:
-játszd ki 48óra alatt.
-60 vagy a szédületes 30fps alatt nem jelentkezik semmi probléma.Utóbbira mondjuk nem vennék mérget mert a kukaszökevény konzolportoktól kitelhet hogy később 15fps-re kelljen visszafogni mert ezek az anomáliák mindig egy adott idő eltelte után jönnek, az előzőhöz képest kétszer annyi óra után.
Így a 15fps 298óra 16perc után esedékes
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Túra és kirándulás topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Napelem
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)