Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:47:21

LOGOUT.hu

Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19020) rup1u5 válasza Silenzio (#19015) üzenetére


rup1u5
nagyúr

Nekem eddig nem sikerült különbséget felfedeznem medium és high texturák között. Próbálj meg beletörődni a helyenkénti 17 fps-be. Nálam is leesik gyakran 16 fps-re, 3.6Ghz-es q9550-el, 4giga rammal és egy gtx 260-al. :( Ez van. Majd talán egy friss Win7-el jobb lesz, mert ez a Vistám már elég régi és rendesen belassult már.
Az új arcot meg úgy értettem, hogy hirtelen egy csomó ember kezdett el írni, olyanok akik nem írnak ide naponta. Általában egy maréknyi ember szokott itt kolbászolni.

(#19018) Źşë': "ahány gyártó annyiféle vga, és mind ref vgakból csinálja a saját maga cuccát, így előre láthatólag nem lehet tudni, hogy mikor jön ki egy több memóriával felszerelt példány.. "
Ennek így nincs értelme.
Ebből nekem az jön le, hogy nem igazán vagy tisztában a referencia fogalmával.. :U
"ahány gyártó annyiféle vga, és mind ref vga"
Nem. :N Ha egyszer referencia akkor tök mindegy melyik gyártotól veszed, mert mind ugyan az. Tehát nincs "ahány gyártó" mert a ref. lényege, hogy 1 gyártótól kapja minden márka a kártyákat amire szépen ráteszi a saját matricáját. Nv 2 gpu-s kártyáit általában az evga gyártja és tőle kapja a többi márka is.
Tehát ez a rész valahogy így szólna helyesen:
"többféle márka de 1 féle vga, mert mind ref vga"

"nem lehet tudni, hogy mikor jön ki egy több memóriával felszerelt példány.. "
9800 GX2-ből soha. Annak már régesrég beszüntették a gyártását. Ráadásúl ha jól tudom a GX2-n még olyan g92-es GPU-k vannak amik nem is lennének képesek 512Mb-nál több kezelésére. Nv csak a 9800+-os kártyáin tette képessé a g92-t 1gb ram kezelésére.

Why don't you knock it off with them negative waves!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.