Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Ha már feljött a topik, kis helyzetjelentés:
Múlt héten szűk másfél órát tettem csak bele a játékba. Részben sok a munka (amit szívesen hozok haza is, mert élvezem), másrészt kicsit belecsömörlöttem, és "muszájból" nem akarok játszani. Ha visszatér a kedv, akkor haladok majd rendesen megint.
A karakter jelenleg 98-as, Homestead waypointnál vagyok; az odáig vezető úton mindent megcsináltam, beleértve a Steps of Torment rogue labirintusát is. Minden ment simán behalás nélkül. A legtöbb kellemetlenséget Alkamos okozta, aki az "overmax" ellenállásaim ellenére is elég rendesen tudta mozgatni a HP mutatómat, ami nem kis teljesítmény a részéről, ugyanis 30k felett van már az életerőm
Egyszer még a Menhir's Will is bekapcsolt, vagyis 33% alá be tudta vinni az életerőmet. De ezzel együtt sem tudott sok kellemetlenséget okozni, csupán szokatlan volt, hogy:
1. mozognom kell néha (ki a kék trutymóból)
2. gyógyitalt kell innom néha (ezt leszámítva az egész Steps of Torment, beleértve a ládanyitós trial részt is, gyógyital nélkül ment le simán)A sebzésem még mindig szerény, jelenleg olyan 45k körül van alapjáraton (a permanens/állandóra bekapcsolható skillekkel), de ez elég (még) mindenhez.
Ha egyszer eljutok a 100-as szintre, lövök majd képet. Mindenesetre jó kis tankos karakter, annak ellenére, hogy saját fejlesztés és maga találta a összes holmiját, továbbá alig ismertem a kieget, mikor nekikezdtem (előtte egy karakterrel szaladtam csak végig a kiegen Veteran szinten), idáig összesen egy darab (kissé értelmezhetetlen halállal) jutott el idáig (még Veteran szinten halt be a kieg szinte legelején egy lila dögtől) úgy, hogy minden tartalmat megcsináltam minden nehézségi szinten (a két Celestial és Mad Queen legyilkolását leszámítva).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Plazma TV topic
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Gear S3 - második kör
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Apple Watch SE3 2025 40MM Starlight 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egyszer még a Menhir's Will is bekapcsolt, vagyis 33% alá be tudta vinni az életerőmet. De ezzel együtt sem tudott sok kellemetlenséget okozni, csupán szokatlan volt, hogy:
reelc