- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
Szia!
Nem vagyunk egyformák. Én nem várok el senkitől ilyet, hogy kezdje sorolni, mi változott. Holott én is megtudom nézni, ha érdekel. Ezért próbáltam segíteni (patch notes, Google Chrome).Ha 4x végigvitted, akkor meglehetősen sok tapasztalatot gyűjthettél. Én még csak a normál fokozat vége felé járok, más játékok elvontak tőle, de visszatérek, mert szerintem ez a legjobb.
Patch ügyében én úgy vagyok, hogy csak ránézek a patch notesre, és látom, hogy de jó, még mindig foglalkoznak a játékkal, javítgatják, módosítgatják. Ez jó dolog. Nem futottam bele olyan hibába, ami emlékezetes maradt volna számomra. Ha meg pl. valamilyen tulajdonságon, vagy fegyveren állítanak: könnyen előfordulhat, hogy nem is használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Banggood
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

reelc