- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: A teljesség igénye
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
1. 30-as szintig nem is lehet tuningolni, gondolom azért olyan, amilyen!
2. Játszottál vele? Nekem nonszensz, h 1 kanyar előtt 300m-rel vagy elkezdesz fékezni (ahhoz, h be is tudj kanyarodni), vagy el lehet felejteni azt a kanyart!
Lehet, h szimulátor, de az rFactor-nál a mai napig nem jöttem rá, h mit is akarna szimulálni, mert hogy nem az autók viselkedését, az tuti, ha az autók így viselkednének, mint ott, akkor szerintem a kutya se venne autót, sőt! Tovább megyek, utak se lennének!
3. Szerintem a jóhoz csak akkor kellene hozzányúlni, ha jobbat tudok csinálni! de csak azért, h legyen folytatás "mindegy, h milyen csak kész legyen" alapon, felesleges!

4. Azért játszom vele, h:
- elérjem a 30-as szintet és jöhessenek a privát
ások,
- mert sajnos emiatt a "SZUPER JÁTÉK" miatt a GRID 1-ben elég kevesen maradtak, pedig a DLC-vel most +int lett benne 1 kis lendület! Hátha még meg lehetne ezt a DLC-t fejelni az ACAT mode-dal, szerintem még sokáig lenne benne lehetőség!
(#2678) Brian_GT: nem állítom, h lehetetlen irányítani (gondolom a tuning azért majd dob rajta 1 kicsit, ha nem is sokat). Jelenleg, ha csak simán egyenesben ráfékezek, akkor is keresztbe áll és onnantól vége is! Ha ez így normális, akkor nem szóltam!
nem tudom, most mi az elvárás 1 autóval kapcsolatban, de én annak idején még úgy tanultam, h: Nem tom milyen sebességnél (talán 50?) elngedett kormánnyal tőféket nyomtál és nem volt szabad elhúznia semerre sem, akkor volt jól beállítva a fék!
Ráadásul azokban az autókban olyan még nem is volt, h ABS!!! 
Én se akarok veszekedni, de csak idő kérdése az egész és nem kell túl bonyolítani, amit 1szerűen is + lehet oldani! Szerintem csak el vannak szállva maguktól és írreálisan magas összegeket kérnek el minden kis apró változtatásért, vagy annak létrehozásáért! Ami természetesen még nem is lenne baj! A nagyobbik baj az, h ki is fizetik érte!!!
1* kellene, h azt mondja valaki: Ezért, ennyit? Tudod mit? Nem!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- ,,Gamer Pc AMD Ryzen 5 8400, DDR5, RX 6900 XT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ások,