- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Őő Neked mi bajod van?

Mondtam, hogy win7-en nem megy reccenés mentesen? Csak jeleztem, hogy 8.1-en is megy simán, tehát nem az a gond. A gyerekbetegségeket a 8.1 szüntette meg, a 9-el újabbak jönnek majd, amit szintén a 9.1 (vagy Service Pack 1) fog helyrehozni.
Nagyon "kemény" a géped, de a GRID2 pont az egyik legalacsonyabb gépigényű játék ami létezik, tehát semmi hűha nincs abban ha szépen megy, mivel egy csúcsmobil lazán elvinné. Én az 1 éves alsó kategóriás laptopommal játszottam max grafikán vele hónapokon keresztül.
Örülök a sok proginak, hogy mi van? Semmi, ha annyi hát annyi, mi lenne?

Ui.: Nincs érintős monitorom, az egy dolog hogy arra is fel van készítve, de egérrel ugyanúgy nagyon élvezetesek az újdonságok. Volt rá idejük hogy kitalálják hogy lehet ötvözni az érintést/egérrel való kezelést.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs