- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- gerner1
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
laca000
üzenetére
A GRID első része is csinált olyat, amit a többi játék nem, szóval ez a része annyira nem újdonság (tudom más motor van alatta, de akkor is)!
Kilépés: Nekem úgy lépett ki, h a racenet nem tudta létrehozni a soron következő menetet! Így azt mondanám, h a Steam-nek semmi köze a kilépéshez (amúgy is a CM Racenet-es szeróin folyik a game), ha jól tudom (?) a Steam csak a társakkal való kapcsolattartásért felelős, + amikor kilépsz a szinkronizálásért, h a legutolsó állapotod szerinti adatokkal folytathasd legközelebb (nem vagyok nagy Steam-es, de úgy gonsdolom, h a Steam csak 1 keret program, magához a játékhoz nem sok köze van)."És miért van tele a Steam fórum ugyanezzel a problémával, mint nekem, mikor ugyanitt senkinek nincs ilyen, max 1 embernek?"
Dehogyis nincs! Max. nem írják le!
Nekem mikor kilépett, visszaléptem és folytattam tovább oszt annyi (kilépéstől függetlenül, -gondolom a Steam- elmentette az állást)!
"Rakjak másik win-t?"
Miért most milyen van? Nekem Win7 64 bites Ultimate!
VGA Driver-t ezt használom: 320.49. nem nagyon van vele problémám!

(#2563) scampolo84: Biztos válaszol majd valaki, aki profi Steam-es, de én úgy gondolom, mivel a játékadataid a felhőben vannak tárolva, újratelepítés után felrakod a Steam-et, az adott játékot és bejelentkezel, szinkronizálsz és kész! Amennyiben nem így működik, akkor baromság az egész, mert ez lenne a logikus, mivel így is-úgy is ezt a szart kell használnod hozzá, ha tetszik, ha nem!

Ezt pedig csak azért, mert szép és kerek:

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Milyen autót vegyek?
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pink Sunset Studio - Ilyen lesz a Left 4 Dead magyar szinkronja
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- darkFlash Shadow Pro
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest