- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Részemről is nyugodtan jöhetsz, engem sem zavartál. Mikor összefutottunk akkor meg eltudtunk szépen menni egymás mellett. Részemről semmi akadálya, hogy gyere.
Ghard amit írt most nem akarok senkit előrébb helyezni, meg most ilyet, hogy ,,rászóltam" , mert ugyan olyan emberke vagyok itt, mint akár Over vagy Ati stb stb.... szóval nem vagyok semmilyen nagyfőnök, hogy rászóljak az ,,embereimre" , de mint láttad véleményt alkottam róla. Ettől nyugodtan gyere, hogy most neki útban voltál. Ő lesz egy kicsit kompatibilisebb a kicsikkel szemben, te meg ha tudsz akkor time attack-nél hagyod elmenni. De ismétlem kb mindenki írását...nehéz ezt a másodperc tört része alatt lereagálni, hogy most társ jön mögöttem vagy sem. Legalább ezért ne essünk egymásnak urak. Köszöntem

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest