Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
guest
veterán
Big!
Itt nem vagyok regisztrálva, de írj emailt.
kukucs@freemail.hu. A napokban küldöm neked a cuccost. Nekem a létező összes driver megvan Gravisra, volt síma, pnp is.:-) sőt meg is vannak.
Szal írj. Gábor -
Adi
senior tag
Hogy az új Windowsokkal mennyire műxik, azt nem tudom, de anno Win98-hoz volt egy olyan trükk, hogy ISAPNP init után WSS codec drivert kellett telepíteni (tkp. a WSS is az AD1848, majd késöbb a CS42xx chipet használta, ezek voltak pl. a Gravis Maxokon) és akkor azzal legalább a DSP része ment jól. [L]http://utopia.a1.nl/[/L] esetleg. :)
Amúgy meg tegyél föl Linuxot, azzal rotyog kellemesen. :) Most épp a Max van a gépben, a PnP-m és az Ace egy kartondobozban pihengetnek. :D -
Big
csendes tag
Hali népek! Nagy problémám lenne... Van nekem egy régi jó káryám, Gravis PNP Pro, csak egy kis baja van. A video fájloknál, ha nem szabványos (teszem azt 48000 khz) a hang, akkor az egész videofolyamot húzza. Mivel drivert már rég nem ad ki a gyártó ('97) nekiálltam nem hivatalos drivert keresni. Van, de sajna csak linuxhoz. Szóval ha valaki tud megoldást nekem, (és nem azt, hogy vegyek egy másik kártyát (mert azt is néztem, de most éppen nincs 30e Kp-m)) azt nagyon megköszönném.
Köszi előre is!
Big
Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Energiaital topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Lg Gram 17Z90R- i7-1360P/16GB RAM/1TB SSD/17,3" /2560 x1600 QHD
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T15p Gen 2. i7-11800H/32GB RAM/512GB SSD/GeForce GTX 1650
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. Független.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő