Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Oké ez világos, meg tényleg gáz, hja én is túlképzett vagyok

BTW szerintem leginkább a GTX 600 és 700 szériában volt kavarás, ott voltak vegyesen Fermik / Keplerek meg Maxwell 1.0-k. GTX 900 már desktop fonton egy kivételével Maxwell 2.0
[link] - ezt a kártyát milyen piacra szánták?
Látott már valaki ilyet egyáltalán?De egyébként ugyan ez volt DX11-el is, csak ott valahogy nem lett ekkora hangja. Ugyanis DX9-ig visszamenőleg minden kártyán működhet a DX11, szóval ott szerintem a teljesítmény és feature szórás még dúrvább. Gondolom azért nem lett semmi belőle, mert nem igazán készült DX11-es runtime-ot használó játék, ami DX9 hw-en futott volna.
S épp ezért nem igazán lesz új DX egyelőre, mert a runtime inkább sw technológia dolog, nem pedig hw-es képességeket mutat. Jelenleg nincs ok egy új API-t bevezetni, mert a DX12 is modern és kényelmesen elférnek benne az új featureök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest