Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Oké ez világos, meg tényleg gáz, hja én is túlképzett vagyok

BTW szerintem leginkább a GTX 600 és 700 szériában volt kavarás, ott voltak vegyesen Fermik / Keplerek meg Maxwell 1.0-k. GTX 900 már desktop fonton egy kivételével Maxwell 2.0
[link] - ezt a kártyát milyen piacra szánták?
Látott már valaki ilyet egyáltalán?De egyébként ugyan ez volt DX11-el is, csak ott valahogy nem lett ekkora hangja. Ugyanis DX9-ig visszamenőleg minden kártyán működhet a DX11, szóval ott szerintem a teljesítmény és feature szórás még dúrvább. Gondolom azért nem lett semmi belőle, mert nem igazán készült DX11-es runtime-ot használó játék, ami DX9 hw-en futott volna.
S épp ezért nem igazán lesz új DX egyelőre, mert a runtime inkább sw technológia dolog, nem pedig hw-es képességeket mutat. Jelenleg nincs ok egy új API-t bevezetni, mert a DX12 is modern és kényelmesen elférnek benne az új featureök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Xbox One
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest