Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxaz
tag
Nálam ki van lőve a PIN kód, nekem is egy E1750-em van.
Trémobilos, még csak be sem kell írnom az APN adatokat, kiolvassa, és műxik is.
A modemeden a zöld led villog? Vagy esetleg már kékre is tud váltani?
Ha zölden villog, akkor usb/ vagy mégsem E1750.
Ha kéken, akkor konfig baj van, szedd ki a PIN kódot a próba idejére.Egy általános probléma az USB kábel. Sajnos ami kapható átalakító kábel, az szinte 100%-ban használhatatlan. Vagy készítesz magadnak egy OTG kábelt, vagy beszerzel valahol (pl tőlem) egy jót.
-
Roxaz
tag
Volt már, de ...
Egy picit félrevezettek.
Ha nem kellett ráfizetned, akkor jól jártál, de a cpu nem 1GHz-es,mivel ugyanaz a TCC8902 van benne, ami 720MHz-en ketyeg, oc-vel is csak 800-at visel el huzamosan.
Az össz különbség annyi, hogy kapacitív kijelzős, hdmi, hardveres gombok (aka G13).Mivel a cpu megegyezik a G10-el, így a flash támogatás is hiányzik. Ne higgy a kínai reklámfogásoknak

-
Roxaz
tag
Tegnap kaptam egy hírt, hogy a G10 ráncfelvarráson ment át, új külsőt kapott, hdmi kimenetet, és elvileg! hivatalosan is android 2.3 van rajta, markettel. A kapott képek ezt bizonyítják, de ha megérkezik kiderül. Csak előrendelhető, de reményeim szerint az elsők között leszek, és 1-2 héten belül fotózgathatom és tesztelgethetem

-
Roxaz
tag
A 2.3-as androidba még mindíg nem tették bele, gondolom pénz hiány.
Skype megy, de webcam felejtős. Sajnos a többi adat is ua. 256MB ram, 4GB NAND.
Az ára valahol 40k körül van, mire megjön (DHL+ÁFA).
Ennyiért egyenlőre én nem tervezem, hogy rendelek, hacsak nem kiváncsi rá valaki. -
jFox
addikt
Nem lett jó 2.1-el sem.
uh. vissza tettem a 2.3-at. Lehet, hogy a router-em vacakol, bár notebookkal hibátlanul adja a net-et.
A tablet-en is csak/főleg akkor szokta eldobni, ha a Market-et használom, meg néha YouTibe-nál.
Ha csak webezek, levelezek, iwiw, stb. akkor működik jól. -
Roxaz
tag
Itt letölthető a Downloads/ROM/G10 alatt az update-mali-videodriver-G10.zip fájl. Ez egy recoveryből telepíthető frissítés, de értelemszerűen Root Explorerrel bemásolható a helyére a csomagban lévő mali.ko kernel modul: /system/lib/modules.
Mindenképp készíts egy másolatot a meglévő fájlból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Path of Exile (ARPG)
- Bluetooth hangszórók
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajna

))