Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
Khaosz55
üzenetére
DJI oa5 1/1.3”, a GoPro h13 szenzor viszont csak 1/1.9 inch, tehát ezért rosszabb a kép , vesznek el részletek kevés fény esetén. DJI Osmo Pocket 3-nak 1 colos szenzora van, szerintem azt nem sem közelíti sötétben a két akció kamera. Fényképezőknél és telefonoknál is nagyon fontos tényező ennek mérete, lehet bármilyen jó lencséd ha kicsi a CMOS, nem lesz részletgazdag a készített kép/videó.
Nekem a Hero 8-ason 1/2.3, tehát a lehető legkisebb, inkább meg sem szólalok.
Tisztában voltam vele, sötétbe ha megyek fotózni/videózni és nagyon-nagyon szép képeket szeretnék, akkor viszem a Sony Nex 6-osom APS-C szenzorral és az f1,8-as lencsével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Canon EOS R6 Mark II - Újszerű - 4000 expó
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tisztában voltam vele, sötétbe ha megyek fotózni/videózni és nagyon-nagyon szép képeket szeretnék, akkor viszem a Sony Nex 6-osom APS-C szenzorral és az f1,8-as lencsével.