Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sityupityu

veterán

válasz K53TA #3864 üzenetére

Nekem meg az ismerőseimnek nem ez a véleményem. A legjobb gopro az a 6-7 volt amire még azt lehetett mondani, hogy tényleg akciókamera. A 8 is jó lett volna még, de nekem és ismerősöknek is rengeteg fagyási és melegedési gondunk volt vele, amiken semmiféle fw frissítés nem segített. Csak én kettőt küldtem vissza. Rengeteg külföldi fórum is megerősíti amit írok, hogy 8-tól illetve fölfele nagyon problémás a sorozat. Több nagy nézettségű youtube csatornát tudok, ahol az általam említett dolgok miatt direkt nem tértek át más modellekre, maradtak a 7-nél. Valamelyik még külön videót is csinált csak erről, hogy miért nem váltanak. A 7 az még stabil, van hogy egyszerre hármat is teszünk motorra.
    A 9-10-ről meg mint írtam, hogy egyszerűen nem tartom már akciókamerának őket. Felesleges előlapi színes kijelző, amire a valós felhasználóknak semmiféle szükségük nincs, de hát ugye muszáj volt elmenni a mai szelfis trend felé...Vagy még sem kellett volna? :F
    A 9-10 méreteiről és súlyáról már ne is beszéljünk, ami a legnagyobb gond ezeknél a kameráknál, és ami miatt mint korábban írtam én már nem tartom igazi akciókameráknak ezeket.

szerk: Természetesen elfogadom azt is ha te mást tapasztaltál.

Új hozzászólás Aktív témák