Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem meg az ismerőseimnek nem ez a véleményem. A legjobb gopro az a 6-7 volt amire még azt lehetett mondani, hogy tényleg akciókamera. A 8 is jó lett volna még, de nekem és ismerősöknek is rengeteg fagyási és melegedési gondunk volt vele, amiken semmiféle fw frissítés nem segített. Csak én kettőt küldtem vissza. Rengeteg külföldi fórum is megerősíti amit írok, hogy 8-tól illetve fölfele nagyon problémás a sorozat. Több nagy nézettségű youtube csatornát tudok, ahol az általam említett dolgok miatt direkt nem tértek át más modellekre, maradtak a 7-nél. Valamelyik még külön videót is csinált csak erről, hogy miért nem váltanak. A 7 az még stabil, van hogy egyszerre hármat is teszünk motorra.
A 9-10-ről meg mint írtam, hogy egyszerűen nem tartom már akciókamerának őket. Felesleges előlapi színes kijelző, amire a valós felhasználóknak semmiféle szükségük nincs, de hát ugye muszáj volt elmenni a mai szelfis trend felé...Vagy még sem kellett volna?
A 9-10 méreteiről és súlyáról már ne is beszéljünk, ami a legnagyobb gond ezeknél a kameráknál, és ami miatt mint korábban írtam én már nem tartom igazi akciókameráknak ezeket.szerk: Természetesen elfogadom azt is ha te mást tapasztaltál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- New World - az új Amazon MMORPG
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- GoPro HERO 12 Black akciókamera - 3 akku + tartozékok
- Sony A7 III Fullframe kamera, Smallrig, Portrémarkolat, 20eexpo
- Eladó Nikon D5300 ajándék FIX 50-es obival (Autofokusz nemműködik)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest