Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
válasz
kk831228
üzenetére
A stabija mindkettőnek nagyon jó. Kézből és bringa kormányra rögzítve is nagyon szép elvételeket lehet készíteni. Nekem terepen bólogat a mellkashevederen. Ez lehet egyéni probléma. Ott az elmozdulás már nagyobb, mint amit ki tud egyenliteni függőleges irányban.
Ettől függetlenül nagyon jó kamerák.A Feiyu WG2-höz Aliexpressen megtaláltam a belevaló akkut. Igaz csak egy cella, de veszek kettőt és párhuzamosan kötöm az áramkörre. Ahogyan nézem, már ami maradt belőle, a gyártó is így tett.
Support válaszolt, de nem világos amire hivatkoztak, hogy valami spéci szoftverrel kell paraméterezni a gimbalt akku csere esetén. Most akku nélkül van és legutóbb amikor USB-ről kipróbáltam, nem tapasztaltam semmi rendeleneset. Rendelem is az akksit.Van egy sorozat videóm ugyanott felvéve három verzióban. Kormányon fixen, mellkasheveder a saját EIS stabijával és a gimballal. Majd felrakom YT-ra és belinkelem ide ha érdekel valakit. A hetessel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Futás, futópályák
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Motoros topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest