Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jUUh
addikt
Köszi a tesztet!
Nagy Pixel "fan vagyok", évek óta nézegettem mire egy 3a-val Pixeles lettem először. Egy Xiaomi Mi 9T- váltott, ami ha a specifikációkat nézzük, szinte mindenben visszalépés, de a gyakorlatban gyorsabb volt, és sokkal jobb használni.
Aztán egy rövid S20FE (SD verzió) után szerencsés kifogtam egy Pixel 5-t. Baromi jó volt, soha semmi baja nem volt se szoftveresen, se sehogy.
Most elcsábultam egy Pixel 7-re, de őszintén kicsit bánom, hogy nem egy akksit cseréltem a P5-be, és ősszel egy 8-as.
Nem rossz, nem rossz, de a P5 szerelem feelingje nem igazán van meg.Amióta kijött az Android 12, az én tapasztalataim alapján full lefelé megy a Google szoftveresen. A telefon sose döccen meg, ez igaz, de tényleg én mint mezei átlag user bele-belefutok bugokba. Higgyétek el, 5 év Xiaomi után amin a 14 napos bootloader unlockra váráson kívül egy percet se töltöttem MIUI-val, romoltam, kerneleztem eleget. Tehát itt semmi ilyesni nincs. És mégis, egy egy vizuális glitch, a Pixel Buds Pro nem indítja el a zenét a gesztussal, bebuggol a letiltott YouTube Music a Spotify lejátszója helyett a kapcsolók alá, nameg éjszaka random 20%-tól búcsúzok néha. Összességében egyik sem olyan, ami miatt földhözvágnám a telefont, de nagyon gáz, ez régen a Pixeleken nem volt jellemző szvsz. A 3a totál hibátlan volt, a P5-n meg bugos volt a feloldó animáció béta szoftveren, és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elegáns és egyedi megjelenés, friss és tiszta Android, remek kamera, okos szoftveres trükkök. Az ára sincs az egekben, de nincs 5G és a hazai beszerzés is egy-két forrásra korlátozott.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest