Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
A pixel "csodája" hogy mozgás, gyerekfotónál vhogy tudja mi történik. És elképesztő pontosan, jól belövi az expot.
Én nem tudok olyan pro fényképezőgépről ami ezt tudná. És egy "manual app prioban pl" elképesztő nagy rutin kell, hogy beltérbe ezt gyorsan jól belödd. Van párzere gyerekfotós expo mögöttem, én úgy szoktam, hogy 15percig állítgatok... és utána kb jó. (vaku használat az esetek 95%ban kb tilos.)
És ezt jelenleg kb a Pixel/gcam tudja. Ezért vettem én (is) Pixelt.Viszont ha jól be van lőve vagy nem kell mert kint+napfény akkor egy FF gép egy Fix pl 50 és tűéles 70-200 F4 VRal olyan fotókat tudok amit semmilyen telefon. A 4/3nak én nem látom létjogosultságát a tökéletes kombó az FF+Pixel.
A gond ugye folyton az, hogy egy FF gép még a fix + "könnyű" 70-200 F4 VRel is egy nem könnyű, nem kicsi külön táska. Így aztán 99%ban otthon porosodik, évente 3-4*van elővéve (amikor viszont tényleg nagyon jó fotokat csinál)
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő