Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
A másik dolog ami nem tiszta hogy miért is van... Volt anno egy xiaomi tv okosítóm, ami szintén a google assistant segítségével tudott keresni mondjuk yt-n bármit is. Nos ez tökéletesen megértette ha mondtam egy magyar előadót, youtubert vagy bármit. Hát a Nest nemigazán ért ungarisul ha keresésről van szó
-
Maxtreme
addikt
hát ez a playlistás dolog elég érdekesen működik
Az hagyján ahogy látom érdemes totál egyedian elnevezni mert különben bebaxa valaki random listáját, de a track léptetés nálam pl abszolút nem megy. Ahogy mondom neki h next v next song, olyat kezd el játszani ami nincsi is a listámon.
Van erre valami gyógyszer, esetleg én b*szok el valamit?
-
Maxtreme
addikt
Srácok agyalok egy Nest2-n. Ami nekem fontos lenne a google music teljes natív támogatása. A teljes támogatás alatt azt értem hogy mondjuk ne kelljen ahhoz telefon állandóan, hogy zenét tudjak rajt hallgatni, hanem működjön a cuccról önállóan is puszta hangvezérlés segítségével is. Ő tud ilyet avagy sem?

neten barangolva ugy értelmezem hogy igen, de azért jól jönne egy megerősítés egy tulajtól is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az hagyján ahogy látom érdemes totál egyedian elnevezni mert különben bebaxa valaki random listáját, de a track léptetés nálam pl abszolút nem megy. Ahogy mondom neki h next v next song, olyat kezd el játszani ami nincsi is a listámon.