Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Egy ismerősöm és jómagam egyaránt a következő problémával küzdünk egy ideje: bizonyos weboldalak megnyitásakor a Chrome simán hibaüzenetet dob, és csak az újraindítása után hajlandó megint megnyitni az oldalt. A hibaüzenet: ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR
Érintett a Yahoo, a Facebook, néha a Twitter is. Eléggé idegesítő... A keresés a hibaüzenetre nem igazán dobott fel használható megoldásokat. -
Wolverine
félisten
Üdv!
Van egy problémám, ami csak Chrome-ban jött elő. Ha megnyitok egy weblapot, akkor az esetek kétharmadában egy láthatatlan layer fedi le, ami egy linket takar; mintha egy teljes képernyős átlátszó felugró ablak takarná be a lapot. Az Adblockban letiltottam azt a két site-ot, amelynek a linkjei így megjelennek, de ez nem segített a helyzeten és továbbra is fel-felbukkan ez az átlátszó layer. A két oldal a http://www.adcash.com és a http://www.youradexchange.com - vagyis mindkettőt fognia kéne az Adblocknak... Érdekes módon a Firefoxban ennek nyoma sincs. Ellenőriztem a Chrome telepített pluginjeit, de ott sem láttam semmit, ami ezt okozhatná. Ötletek?
-
Wolverine
félisten
Egy barátom szeretett volna egy mentést a Chrome könyvjelzőiről (elég sok volt neki, a saját igényei szerint rendezve; tízezres nagyságrendről beszélek). Egy szinkronizálásra gondoltam, mint legegyszerűbb megoldásra; azonban a Chrome a belépés után a megkezdett szinkronizálásba gyakorlatilag belefagyott. Újraindítás után megvoltak a könyvjelzők, de más sorrendben, mint eredetileg, ami nem jó az ismerősömnek, a saját rendszerének elvesztése miatt. Az utolsó Bookmarks.bak file szerencsére korábbi, mint ahogy elindítottam a mentést. Ezt visszaállítva biztonságosan meglesz minden abban a sorrendben, mint korábban?
-
Wolverine
félisten
válasz
Wolverine
üzenetére
Egész pontosan a Chrome szerint a Twitter tanúsítványa sérült, és a digitális aláírását érvénytelennek ismeri fel. Nálam, és az illető másik gépén simán megy a Twitter a Chrome-ban. Valami ötlet? Nincs olyan tárolt adat, aminek a törlése/resetje a tanúsítvány ismételt letöltését és ellenőrzését vonja maga után, ami talán már problémamentes lenne?
-
Wolverine
félisten
válasz
PofaJenö
üzenetére
Egy ismerősöm ugyanígy járt, de a Twittert nem éri el. A Chrome a legfrissebb, 34-es; az SSL-tanúsítványokat ellenőrzi a Chrome; és az sem lehet gond, hogy a tanúsítvány dátuma miatt problémázik, mert azt is frissen szinkronizáltuk. Valami javaslat? (a Twitternél nincs https nélküli elérés, vagyis ez sem működik)
-
Wolverine
félisten
válasz
CsendesMark
üzenetére
#90.
-
Wolverine
félisten
Vannak böngészők, amelyeknél egérmozdulatokra is lehet parancsokat rendelni

Egyébként a mai indításra lassabb lett nálam a Chrome, mint tegnap volt, nem tudom, miért. Gmailt valsz. ezzel fogok olvasni, de a Google readert inkább Operában nyitom meg, amíg nem lesz normális adblock

-
Wolverine
félisten
Én sem szoktam hibázni, max elgépelni, de a piros aláhúzás irritáló, az meg még inkább, ha valamit nem húz alá, mert angolul is értelmes...

VaníliásRönk: mondj valamit, ami Google és nem puritán

szerk: VladimirR-nek igaza van #24-ben, semmi újat nem talált ki ezekkel a Google sem...
-
Wolverine
félisten
A jobb gombos menüben nincs frissítés funkció
Hmm. -
Wolverine
félisten
A helyesírás-ellenőrző még nem tud magyarul, csak angolul, ez kicsit idegesítő... de első blikkre nem rossz.
szerk: nincs tartalomszűrés sem benne - oké, nyilván nem is feltétlenül várható
de szintén idegesítő tud lenni. (gyanítom, iwiwre nem fogok Chrome-ból belépni...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hmm.