Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Hello,
Megpróbálná valaki letölteni a www.hamrick.com -ról az Ubuntus VueScan csomagot krómmal? "Linux (built with Ubuntu 8.10)" Kugli 0 bájt hosszan tölti le... Firefox letölti faszán...
-
kovaax
őstag
Nekem se omlott össze, csak bizonyos böngészőablakokban állt meg az élet, de azokban nagyon. Most frissült megint, kíváncsi vagyok, hogy mi változott. Mondjuk a fenti problémát is csak egyszer sikerült tapasztalnom vele. Amúgy gyors és stabil.
-
kovaax
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Nyúzom én is közben, 5-6 óra után jönnek a flashplugin elhalálozások (a sajátja hal meg, ez: /opt/google/chrome/libgcflashplayer.so), de mindig helyreállítja magát, nem tudom kiakasztani úgy, mint elsőre csinálta...

-
kovaax
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Köszi, várom az eredményt!

-
kovaax
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Na, ezzel hajtsd meg akkor a kuglit is, és lássuk mi lesz!

-
kovaax
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Ma frissült. Az előző verzióval nekem se volt semmi bajom. Mondjuk én minimum 4-5 órán át nyúzom a brózert, egyszerre több füllel, amíg az egyik frissül, addig a másikat olvasom, stb... Mondhatni páörjúzör vagyok.

Csak a firefox az tetű, de legalább nem akad össze magával.
-
kovaax
őstag
válasz
üzenetére
Lehet, de rendszeresen üzenget is, hogy meghalt a flash playere, meg pár óra használat után képtelen volt megjeleníteni olyan oldalakat, amik a google-analytics.com-ra hivatkoznak (közben a firefox minden további nélkül megjelenítette ezeket), aztán a google help oldalait se tudta megnyitni. Újraindítás után megint működik, kíváncsi vagyok meddig. Szal valamit nagyon elbaltáztak a linuxos verzióban a gyorsítás közben (xubuntu 10.04).
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Wuthering Waves
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest