Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
copin
őstag
-
copin
őstag
válasz
Viktor77
üzenetére
Az Opera korára való tekintettel, az ilyen összehasonlítgatások nem végződnek igazságos végeredménnyel. Tudom, mert én az Opera 3. verzióját is nyúztam (talán még azelőttit is). Inkább a Safari korai, még nem stabil verzióit ajánlanám, összehasonlítgatásra.
Mi kell a Chrome "legyőzéséhez" kérdésre a gyors és megbízható java script futtatást és az alacsony memória igényt jelölném meg. Mivel ez a 2 dolog, amiben a Chrome valami eszméletlen jó, másban van elmaradása, de ez még egy nagyon korai verzió. Amíg eléri az egyes kezdetű verziót, addigra lehet hogy tök lassú lesz.
#171 Nem tudom, nem ismerem.
-
copin
őstag
Chrome-al megnyitva érdekes igazán.
Wolverine A Google keresője ezen az adatrögzítésen működik a kezdetek óta. Mit gondolsz, az AdSense miért tud személyre szabott hirdetésket adni?
Sajnos a személyre szabottság nem gyakori nálam, pedig folyamatosan be vagyok jelentkezve. Annyi, hogy a kereséskor látom hogy x linkre hányszor kattintottam rá, persze ha van valami személyre szabott ajánlat valahol, akkor azt szívesen megnézném.
-
copin
őstag
Mondta az egyik rokonom, hogy milyen lassú a Chrome az FF-hez képest. Mondtam hogy ez "lehetetlen". Ok, elment így egy nap. Másnap melegváltással cseréltünk helyet a gép előtt és felmentem az iwiw-re (amit FF-el sajnos nem lehet használni a hálózat hibájából) és láss csodát: minden kattintásra azonnal reagált. A flash-ek gördülékenyen mentek (gyenge a gépem). Kérdezgettem, hogy ez nem elég gyors neki, de ő inkább nem szólt semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- iOS alkalmazások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Tárhely szolgáltató választás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest