Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
addikt
Sziasztok!
A beépített fordító beállításai érdekelne.
erről beszélek
Eddig felül mindig volt egy automatikusan megjelenő opció, hogyha fordítani akartam az oldalt, 1 kattintással meg tudtam tenni..Valamit elállíthattam, és elkezdte fordítani automatikusan az oldalakat.. Erre azt választottam hogy sose fordítson, erre eltűnt ez az opció felülről, sose jelenik meg.. Hogy lehet visszaállítani? Hiába állítom vissza a linken szereplő módon, nem működik..
Tudom hogy van ilyen kiegészítő is,de én az alap beépítettet akarom működésre bírni... -
tutis
addikt
Sziasztok!
Nem teljesen chrome-os kérdésem lesz, de azért hozzá kapcsolódik. Elkezdtem használni a chrome-ot, viszont sajna 2 google fiókom van. Van egy gmailes és egy freemailes. A gmailes alatt vannak a levelek, az androidos play áruház, kontaktok.
A freemailes fiók alatt meg az összes többi: youtube, analitics, webmester, stb..
eddig nem zavart, de most a chrome használatakor kezd zavarni hogy két userfiók van. ezeket a fiókokat össze lehet valahogy egybe fésülni? Vagy esetleg egyik fiókból mindent átpakolni a másik fiókba?
Régebben azért sikerült 2 fiókot csinálnom, mert valamelyik szolgáltatás nem engedett gmailes címet regisztrálni, ezért kezdtem el freemailesre rátenni mindent..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- Jogász topik
- Video digitalizálás
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Azonnali játékos kérdések órája
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest