- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godimodi
tag
Sziasztok!
Sajnos nagyon gyakran összeomlik a Chrome miatt a gépem.(i3-5010u / 4gb ram /win10 )
Win 7 alatt is jelentkezett a probléma,ezért frissítettem win10-re.A Chromeot megszabadítottam minden bővítményétől (talán csak adblock,vagy hasonló volt egyébként,semmi extra),majd leszedtem a gépről.Utána visszaraktam és azóta is 4-5 ablak használata közben egyszerűen kiírja a gép,hogy kevés a memória,és bezárja a Chrome-ot.Ha megnyitom a feladatkezelőt, akkor viszont azt látom , hogy sosem 100%-os a Ram használtsága,hanem csak 66% és hasonlók, egyébként sem hatalmas memóriaigényű weboldalakat böngészek.Azt figyeltem még meg, hogy ha 100 megás nettel használom, akkor játssza ezt, ha máshol 4 megás nettel használom,akkor nem is emlékszem,egyáltalán volt-e ilyen probléma.Van valami tippetek esetleg? -
Godimodi
tag
Sziasztok!
Azt vettem észre,hogy újabban 10-20 másodpercenként beröccen a Chrome.Facebookon pl akadozik a chat,ha gépelek,ilyen jellegű dolgok.A Chrome feladatkezelőjében látszik ,hogy a CPU használat fel-felugrik 50% körülre.Próbáltam már a beállítások törlését,majd utána komplett Chrome reinstallt is,mégis visszatér ez a jelenség.Leggyakrabban Facebookkal csinálja,de volt már,hogy másik lapon is ilyet csinált.Bővítmények nincsenek telepítve,Win 7 Professional 64 bit,Intel P8600,2 giga rammal.
Van esetleg valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóhifi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hegesztés topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...