Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godimodi
tag
Sziasztok!
Azt vettem észre,hogy újabban 10-20 másodpercenként beröccen a Chrome.Facebookon pl akadozik a chat,ha gépelek,ilyen jellegű dolgok.A Chrome feladatkezelőjében látszik ,hogy a CPU használat fel-felugrik 50% körülre.Próbáltam már a beállítások törlését,majd utána komplett Chrome reinstallt is,mégis visszatér ez a jelenség.Leggyakrabban Facebookkal csinálja,de volt már,hogy másik lapon is ilyet csinált.Bővítmények nincsenek telepítve,Win 7 Professional 64 bit,Intel P8600,2 giga rammal.
Van esetleg valakinek valami ötlete?BMW - MINI gyári, új alkatrészek 50-70% kedvezménnyel: http://bit.ly/m/kekfeher
-
Godimodi
tag
Sziasztok!
Sajnos nagyon gyakran összeomlik a Chrome miatt a gépem.(i3-5010u / 4gb ram /win10 )
Win 7 alatt is jelentkezett a probléma,ezért frissítettem win10-re.A Chromeot megszabadítottam minden bővítményétől (talán csak adblock,vagy hasonló volt egyébként,semmi extra),majd leszedtem a gépről.Utána visszaraktam és azóta is 4-5 ablak használata közben egyszerűen kiírja a gép,hogy kevés a memória,és bezárja a Chrome-ot.Ha megnyitom a feladatkezelőt, akkor viszont azt látom , hogy sosem 100%-os a Ram használtsága,hanem csak 66% és hasonlók, egyébként sem hatalmas memóriaigényű weboldalakat böngészek.Azt figyeltem még meg, hogy ha 100 megás nettel használom, akkor játssza ezt, ha máshol 4 megás nettel használom,akkor nem is emlékszem,egyáltalán volt-e ilyen probléma.Van valami tippetek esetleg?BMW - MINI gyári, új alkatrészek 50-70% kedvezménnyel: http://bit.ly/m/kekfeher
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest