Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godimodi
tag
Sziasztok!
Sajnos nagyon gyakran összeomlik a Chrome miatt a gépem.(i3-5010u / 4gb ram /win10 )
Win 7 alatt is jelentkezett a probléma,ezért frissítettem win10-re.A Chromeot megszabadítottam minden bővítményétől (talán csak adblock,vagy hasonló volt egyébként,semmi extra),majd leszedtem a gépről.Utána visszaraktam és azóta is 4-5 ablak használata közben egyszerűen kiírja a gép,hogy kevés a memória,és bezárja a Chrome-ot.Ha megnyitom a feladatkezelőt, akkor viszont azt látom , hogy sosem 100%-os a Ram használtsága,hanem csak 66% és hasonlók, egyébként sem hatalmas memóriaigényű weboldalakat böngészek.Azt figyeltem még meg, hogy ha 100 megás nettel használom, akkor játssza ezt, ha máshol 4 megás nettel használom,akkor nem is emlékszem,egyáltalán volt-e ilyen probléma.Van valami tippetek esetleg?
-
Godimodi
tag
Sziasztok!
Azt vettem észre,hogy újabban 10-20 másodpercenként beröccen a Chrome.Facebookon pl akadozik a chat,ha gépelek,ilyen jellegű dolgok.A Chrome feladatkezelőjében látszik ,hogy a CPU használat fel-felugrik 50% körülre.Próbáltam már a beállítások törlését,majd utána komplett Chrome reinstallt is,mégis visszatér ez a jelenség.Leggyakrabban Facebookkal csinálja,de volt már,hogy másik lapon is ilyet csinált.Bővítmények nincsenek telepítve,Win 7 Professional 64 bit,Intel P8600,2 giga rammal.
Van esetleg valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest