Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
blountex
üzenetére
Nekem nem nyit meg új üres ablakot (PC).
Szerintem meg senki sem zárja be, meg nyitja meg a böngészőjét másodpercenként. Különben kit zavar hogy le kell nyomni egy kombót, ami behívja az előző használt lapokat, szerintem tök kényelmes. Mindazonáltal nekem van egy olyan ext felrakva (PC) hogy reload all tabs, és minden tab kényszerítetten frissül, ez kombinálva azzal a beállítással hogy az utolsó munkamenettel kezdjen, kész is vagy. Egyetlen kattintásról beszélünk... De ha ez is túl sok neked, ahogy nézem lesz olyan refresh ext, ami betölti az utolsó munkamenetet is...
-
mikk2000
őstag
válasz
blountex
üzenetére
PC-n ha nyomok egy ctrl-shift-T -t ahogy írtam az előbb, akkor nekem betölt az összes oldal, látszik a töltés a füleken, nem csak akkor, ha rákattintok. Továbbá ha középső egeret nyomok egy könyvjelző mappára, akkor a benne levő könyvjelzők is megnyílnak egyszerre.
Na erre kiderül, hogy andoridon szeretnéd mindezt... azon én örülök ha egy oldal bejön normáisan, szóval passz.
-
mikk2000
őstag
válasz
blountex
üzenetére
Nem volt érthető a kérdés, de amit írtam, azzal ott folytathatsz mindent ahol abbahagytad.
A böngésző indulásakor milyen tabok töltődjenek be neked? Ha esetleg a bezáráskori session-re gondolsz, akkor ctrl-shift-T. Ha még mindig nem ez, akkor fogalmazd meg pontosabban mit szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest