Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Fasza, az Image Properties-t mindig is hiányoltam, és a mai napig nem értem, mégis mi a francért nem teszik bele a Chrome-ba teljesen alapvető elemként.
Az ilyen gyökérségeket tényleg nem értem Google-éknál. Ilyen pár órásnak tűnő melókat minek spórolnak meg? Nagyon kétlem, hogy csak engem érdekelnének bizonyos képek tulajdonságai.Van még jópár dolog, amit mondjuk Operánál alapelemként fel tudnék sorolni, amitől egyáltalán nem lassul a böngésző, viszont kényelmesebbé válik a használata, de a kettőt nem akarom megint összehasonlítani, mert értelmetlen, és a legtöbb dolog a Chrome minimalista hozzáállásából fakad. Ettől függetlenül opcionális elemként be lehetne rakni egy-két nagyon alap dolgot, olyasmiket, mint a fenti képtulajdonságok megjelenítése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest