Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Fasza, az Image Properties-t mindig is hiányoltam, és a mai napig nem értem, mégis mi a francért nem teszik bele a Chrome-ba teljesen alapvető elemként.
Az ilyen gyökérségeket tényleg nem értem Google-éknál. Ilyen pár órásnak tűnő melókat minek spórolnak meg? Nagyon kétlem, hogy csak engem érdekelnének bizonyos képek tulajdonságai.Van még jópár dolog, amit mondjuk Operánál alapelemként fel tudnék sorolni, amitől egyáltalán nem lassul a böngésző, viszont kényelmesebbé válik a használata, de a kettőt nem akarom megint összehasonlítani, mert értelmetlen, és a legtöbb dolog a Chrome minimalista hozzáállásából fakad. Ettől függetlenül opcionális elemként be lehetne rakni egy-két nagyon alap dolgot, olyasmiket, mint a fenti képtulajdonságok megjelenítése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest