Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Bali27
üzenetére
Nem tudom mi van most, de teljes halál a sima és a dev chrome is. Hibaüzik, crash mindkét verziónál, adblock nálam se megy rendesen.
(#16949) spammer: az adblock plus nekem is meghalt az update óta és tuti nincs semmi a gépen, mivel kb van egy adag portable cuccom és ennyi, nem telepítgetek.
Egyébként én alapból a dev-et használtam (portable) aztán átfrissítettem a simára (szeretem hordozni és nem kell sose telepítgetni). Pár sima frissítés után rányomtam ismét a dev-et, mert stabilabbnak tűnt. Az is ok, majd megnéztem most megint a legutóbbi (vagy utolsó előtti) hivatalosat és ez teljesen összeomlasztotta, innentől kezdve jelentkeznek a fenti hibák. Rakhatom bárhogy, csinálhatok vele bármit... Szóval valami a hivatalossal lehet.
Még mielőtt a vegyítéssel jöttök, gond nélkül ment úgy 10-15 verzión keresztül oda vissza, így kb ki is zárom, hogy ez omlasztotta össze. Főként úgy, hogy másnál is jelentkeznek a fentebbi hibák.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest