Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
laszlohu
üzenetére
Ezt a Local State fájlos megoldást megtaláltam és próbáltam is, de azt írta a Chrome induláskor, hogy "corrupted" és visszaállította az eredeti fájlt, amiben egyáltalán nincs is magnet bejegyzés. Hiába írom be kézzel akár true, akár false, a Chrome visszaállítja az eredeti fájlt induláskor.

Pedig tuti, hogy a Chrome a gond, mert Firefox alatt szépen megnyitotta nekem a uTorrent-ben a magnet linkeket.
Annyit tudok tenni, hogy jobb klikk és kimásolom a magnet url-t aztán kézzel hozzáadom a uTorrentben, de mondanom sem kell mennyivel kényelmetlenebb megoldás ez...

---
(#10058) Kalandor: Sajnos nem tudom, de ha még nem próbáltad, akkor próbáld ki, hogy törlöd a magyar nyelvet, bezárod a böngészőt, újraindítod, és újra hozzáadod a magyar nyelvet.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ecco the Dolphin: Complete - Két klasszikus és egy új rész egy csomagban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Óra topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest