Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinkz
senior tag
Sziasztok!
Mostanában feltűnt hogy chrome max frekin járatja a cpu-m, emiatt a gép tápjában a venti hangosabban kezd tekerni (HTPC) és bizony hallom is ahogy ugrál a fordulat szám, mert venti terhelés fogyasztás függvényében van szabályozva és ez elégé idegesít is.
hiába csak 10% alatti kihasználtság akor is 3,7ghz jár az i3 6100.
Az érdekessége az hogy ha, kikattintok az ablakból, pl a tálcára akkor vissza esik 0.84ghz-re még akkor is ha megy egy video youtubon amit ugye kikattintás után ugyanúgy látok (nem raktam le tálcára)
és amint chrome kerül előtérben egyből vissza ugrik 3,7ghz-re akkor is ha google drive-on egy pdf-t nézek semmi scrollozás.
Böngészőt már újra raktam, valaki tapasztalt hasonlót?, van megoldás azon kivűl hogy elkezdek FF használni mert érdekes módon ott nem kapcsol fol 3.7ghz-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest