- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- kreténtehén: Első lengyel túra
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
A multkor irtam hogy el eltunedeznek a tabok korul kep darabok. Mivel nem reagalt senki azt hittem valami videokartya zavar van, minden frissitve de mar kezdem azt erezni ez valami chromos bug. Most pl a gmail hatterkepe meg minden ikon tunt el kiveve a hangouts avatarjait, de pl a prohardveren ott van minden kivetel a gombok kepe. a facebookon is eltunnek kepek. Probaltam mar az osszes extensiont kikapcsolni ugy is van ilyen jelenseg. chrome ujrainditas utan egy darabig latok mindent aztan kezdodik elolrol.

szovegek is tunnek el, pl. google tag managerben vagyok es karikazott reszen van szoveg csak nem latszik
pl egy becsekkolt csekbox fole viszem az eger kurzort a pipa eltunik
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Le Mans Ultimate
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrotik routerek
- World of Warships
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Billentyűzet gondom van
- Formula-1
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest