- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Áve!
Időnként rá szoktam pillantani a Chrome-ra, mert szimpatikus a cucc, és tényleg gyorsabb nekem mint a Róka, csak valami(k) mindig hiányzott nekem eddig belőle, amikor adtam neki egy esélyt. Most, hogy kijött az első "stabil" Macre, gondoltam uccuneki.
Háátt, nem tétlenkedtek googlebácsiék, hirtelen már csak két dolog amit zavarónak találok (és rengeteg olyan amire aszondom, na ez igen...):- Nekem ne mentse már el historymat. Nem akarom. És hogy ezt csak incognitó ablakban nem teszi, ahol se cookie, se semmi... Köztes megoldás, ahol magadnak állitod be mit szeretnél?
- Firefox alapból ugy adja az RSS feedeket, hogy ki tudom hajigálni bookmarks bar-ra, és rábökve lenyilik, és látom az utolsó jópár bejegyzés címét, tudom csekkolni, lett-e valami uj, ilyesmik... Ezt szerettem. Van valami hasonló megoldás erre? Eddig én valahogy minduntalan a Google Readernél lyukadtam ki ha RSS olvasásról volt szó...
Köszönöm előre is, ha van valami tipp.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NIOH 3
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ryzen 5 5600 + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest