- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
üzenetére
Most mit is vársz tőlem? Én mondjam meg, hogy neked melyik böngésző tetszik?

Jelenleg szerintem az FF van az IE mellett a legnagyobb fejlesztési hátrányban (annak ellenére, hogy a kiegészítőket leszámítva az IE mindenben többet tud, csak borzasztó lassú), ennyi. A Chrome fapados, de így is indították, nem akarja kinyalni, mint az Opera, de amit tud, azt jól tudja. Emellett gyors, nagyon gyors, akárhogy nézzük. Még a reklámokkal együtt is. Ha gyenge a procija valakinek, akkor vagy az Opera, vagy az FF a legjobb választás, mert a reklám blokkolás (flash) ezekben a legjobban működő. Az Opera a sebességversenyhez memória fogyasztással együtt is felnőtt, szóval akinek számít, az ezt is vegye figyelembe, mert az FF a lassabb működésért cserébe kevesebb memóriát is eszik. Persze ehhez egyből hozzá is teszem, ha csak böngészel, tehát nem fut mellette egy komoly IDE, akkor 1GB RAM-on a Chrome is használható szerintem.
És sheratannak igaza van, az FF ma már nagyon bevágja a satut. Nem feltétlenül böngészési sebességben, hanem program működésben. Iszonyat lassú.
Továbbmenve a Chromera létező blokkoló kiegészítők kb semmit nem érnek. A Chrome nem támogatja még mindig a tartalomszűrést, szóval a reklámokat ugyanúgy lehúzza, mintha fent sem lenne. Két dolgot nyersz csak velük: elrejti, így nem villog a pofádba (gyors gépen még az elrejtés folyamatát sem veszed észre, egy pillanat az egész), emellett amit nem kell megjeleníteni, az nem is igényel processzort, ergo a proci időt is megspórolod. Ez sok flash tartalomnál előnyös, de ugye a memóriát ekkor is megeszi.
No, remélem eltod dönteni végre, hogy melyik böngészőt szereted.

Én a régi gépemen az FF-et preferáltam, és az is van most is rajta, de az új gépemen semmiért nem adnám a Chrome-ot. Mindent tud, ami nekem kell: gyors a böngészésben és működésben is, pontosan jeleníti meg az oldalakat, notin ezen kapom a legtöbb hasznos területet, és még fejlesztéshez is tökéletesen használható (ami FF-ről nem mondható el, hisz Firebug kiterjesztés nélkül fejlesztésre kb. semmit nem ér)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest