- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
üzenetére
Mutatom.
Mint látod, Operát leszámítva mind képes az ablakhoz igazítani a képet. Számomra érthetetlen, hogy annyi év után egy ilyen alapvető dolgot miért képtelenek implementálni, merthogy sokan panaszkodnak rá, az biztos.

És ezeket nem én mesterkéltem így. A böngészők rögtön a kép megnyitása után ezt az állapotot veszik fel.Csatlakoznék ahhoz, hogy az Opera nagy előnye számomra is zavaró. Én is inkább egy fapados programot szeretek kapni, és ami kell beteszem hozzá kiegészítőkkel. Így biztosan csak azt tudja a program, amire szükségem van. De nincs szükségem benne email kliensre, torrent kliensre, közösségi biz-baz-ra, turbora (persze ha lenne mobil netem, még lehet használnám is), meg a jó ég tudja mi van benne. Viszont ami számomra fontos, az opera fejlesztő eszköze a dragonfly meg egy nagy bug. Folyton megfagy, ha csak egy kicsi hiba is van a kódban, pedig a funkciója egy fejlesztő számára pont a hibák debuggolása.

Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bittorrent topik
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest