Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
üzenetére
Mutatom.
Mint látod, Operát leszámítva mind képes az ablakhoz igazítani a képet. Számomra érthetetlen, hogy annyi év után egy ilyen alapvető dolgot miért képtelenek implementálni, merthogy sokan panaszkodnak rá, az biztos.

És ezeket nem én mesterkéltem így. A böngészők rögtön a kép megnyitása után ezt az állapotot veszik fel.Csatlakoznék ahhoz, hogy az Opera nagy előnye számomra is zavaró. Én is inkább egy fapados programot szeretek kapni, és ami kell beteszem hozzá kiegészítőkkel. Így biztosan csak azt tudja a program, amire szükségem van. De nincs szükségem benne email kliensre, torrent kliensre, közösségi biz-baz-ra, turbora (persze ha lenne mobil netem, még lehet használnám is), meg a jó ég tudja mi van benne. Viszont ami számomra fontos, az opera fejlesztő eszköze a dragonfly meg egy nagy bug. Folyton megfagy, ha csak egy kicsi hiba is van a kódban, pedig a funkciója egy fejlesztő számára pont a hibák debuggolása.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazon Kindle
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Windows 11
- Spórolós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest