Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz Atticus85 #8434 üzenetére
Huh....
Srácok! Régóta nem olvastam itt a gitár topicot, gondoltam rányomok volt 3000 olvasatlan bejegyzésem. Mit látok? Atti barátunk problémázik még mindig....
Áááááááááááá! Komolyan elkeseredtem. Szóval neki sem láttam az elmúlt 3000 hozzászólás átolvasásának, mert kb arra gondolok hogy alanyunk fejtegeti és kérdezgeti hogy vajon mi miért éri meg és mi miért nem és mikor mit érdem és mit nem és hogy az jobb-e vagy inkább amaz, vagy mekkora a menzura és az megfelel-e neki vagy inkább mit is érdemes kérdezni hogy biztosan ne rontsa majd el az első villanygityó vásárlását, mert akkusztikuson egyébként már.....stb......"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest