Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mibog
tag
MEGVAN!
http://www.syncopa.hu/Pcmusic/hangkartya/hangkartya.htm
megtaláltam mi az az ASIO! és akkor nem késik a hang -ugye?
más fórumokon olvasgattam ahol sok panasz volt a késő hangok miatt, többek közt a Guitar rig-ről is ezt írták. de akkor ezek szerint ez csak a hangkártyától függ. -
mibog
tag
válasz
Ragnar_
üzenetére
Köszönöm a válaszod. Elég tájékozatlan vagyok, pár napja fogtam gitárt a kezembe először. nem tudom mire való az a bizonyos Asio driver. google is csak olyan infokkal szolgált amiből nem tudtam meg hogy mire, hogyan, mit.. ha volna esetleg valami általános hozzáfűznivalód kiindulópontnak a kereséshez, azt még nagyon köszönném.
-
mibog
tag
szóval nincs progi ajánlás?
-olyan progit szeretnék amivel effektelni is lehet
windowson
a Guitar pro 5.2 -t kipróbáltam, nagyon szuper, csak sajnos demo...

-
mibog
tag
sziasztok, nem tudtok véletlen egy letölthető programot számítógépre, ami effekteket tudna tenni -meg erősítést- a gitár hangzására?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest