Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
M@trixfan #61773 üzenetére
Én tavaly év végén vettem FM3-at. Csak ajánlani tudom.
Ha 3 életem lenne is a többszöröse van benne, mint amit valaha gitáron fogok tudni játszani. Gyakorlatilag mindent is beállíthatsz vele. Elképesztő jó a supportja, bármiben segítenek, ha küldesz nekik e-mailt, nekem konkrétan presetet állítottak, mert nem boldogultam valamivel. Kiküldtem nekik, és visszaküldték fixálva. Nem mellesleg van egy community, ahol tényleg bármilyen kérdésedre választ találsz, mindenben segítenek.
Van hozzá csomó tutorial YT-n, minden nap, amikor használom, csak ámulok és bámulok, mennyire jól testre szabható minden.
Én biztos nem állnék neki kepcsörölgetni meg próbálkozni, hogy lemodellezem az otthoni csöves erősítőt. Minek? Amikor itt egy elérhető cucc, amiben benne van a teljes metál- és rocktörténelem (is).Ha valaki azt mondja, hogy egy ilyen cuccban nincs meg az, amit keres, az nem mond igazat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 - alap
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hobby elektronika
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest