Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Ctrl+Alt~Del

őstag

válasz Alexios #58475 üzenetére

Itt van ni.

Megerkezett, hibatlan kulsovel, gyorsan behangoltam, elkezdtem rajta jatszani, es a nyujtasoknal baromi fura erzet volt. Olyan volt, mintha a bundok nem lettek volna eleg magasak, folyton azt ereztem, hogy a fogolapot dorzsolom. Gondoltam, biztos a hur. Feltettem ra egy elixirt, minimalisan jobb lett, de meg mindig szar.

Hurozaskor lattam, hogy az egyik bund igy nez ki ranagyitva. (Kesobb teszem fel a fotot).

Felhivtam Kovacs Tomit, elmondtam mi a szitu, azt mondta gyere be, megnezem. Be is vittem neki aznap este, kezbevette, nyujtott rajta parat, szemmel megnezte a nyakat, fel perc se volt, azt mondta, kuldjem vissza.

A bundok profilozasa teljesen el volt szerinte baszarintva, a nyak enyhen meg volt vetemedve, es azt mondta, hogy szerinte raadasul valaki ez probalta mar javitani, azert alacsonyabbak picik a bundok. Az egeszet ujra kellett volna bundozni.

Hazamentem, becsomagoltam, megirtam a kereskedonek, hogy koszonom, megsem kerem, majd a hetvege utan feladtam. Most varom a visszateritest.

Új hozzászólás Aktív témák