- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
MATEO6600 #43952 üzenetére
Szerintem nem túlzás a csöves, ha arra vágysz. Nekem volt pici lakásban 50W csöves kombóm, az már tényleg túlzás volt, 0.6-os hangerő fölé nem lehetett tekerni.
De 5-15 watt cső még simán indokolható.
Lehet, hogy sokat fejlődött a technológia, és már meg se tudnánk különböztetni a hangját a modellezősöknek, de ott a tudat és a csövek illata, ami sokat ad az élményhez. -
andor80
senior tag
válasz
MATEO6600 #43952 üzenetére
Hangzást 99.9 s%ban vakteszten nem fogod felismerni cső vagy plugin főleg otthoni körülmények közt panelba.
NE érts félre én is panelba lakok.
A code is túlzás.
Ha csak játszogatnál vegyél egy hagkártyát és plugin hozzá mondom max a linkelt preamp.
Thomannál most jár behringeger hangkártyához AmpliTube 5 SE BDL ingyen(180 dollár amúgy)
[link]De ha mindenképpen kölönálló egység kell kombó megértem azt is de overkill panelba még az is.
MArshall kombó kikötés akkor nem pofázok tovább.
De amúgy MIÉRT? Marshall és miért kombó? NEkem van egy 50 wattos london city fejem és marshalabb bármelyik marshallnálOtt vannak a kis csöves blackstar kombók ISFel(Állítható a britt (marshall) és amerikai 6l6 sound egy potival.
Na térítést befejeztem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest