Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
Alexios #37584 üzenetére
Pali eljött pénz nélkül kipróbálni a Tobyt. Kiborítóak az ilyen emberek. Egy kifutott típusnál érthető, de ha még kapható akkor a ....szér nem megy a hangszerboltba pénz nélkül kipróbálni???
Ezért kértem szívességet, hogy biztosítsam neki a budapesti kipróbálás lehetőséget. Remek. Miért kell visszaélni ilyesmivel, amikor ott a bolt, ami ezért van. Ott az eladót azért fizetik, hogy megmutassa. Ti értitek az ilyen palikat? Jaj de bosszant áááágrhh
Szerintem nincs mit túlgondoloni a Thomannos sztoriban, úgy értem nem nagyon tudsz mit csinálni, nincs választásod. Ott vagy, kattintasz vagy nem. Ha nekilátsz böngészni lemaradsz, szóval... a kép illusztráció című történet. Olyan mint a licit, ott is mire utánanéznél a neten koppan a kalapács, elkelt, szevasz. Jön a következő.
Szólókat nem ismerem, hogy ott is vannak e ilyen verziók egy típusól, biztosan előfordul ott is hasonló. Ez is egy értékesítési típus.
Én azt gondolom, hogy ez a "verzió" ahol mindkét hangszedő előrébb van a kelleténél egy hibás termék, amit azért adnak ötvenért is, mert minden annyit ér, amennyit adnak érte és ha ennyiért is visznek belőle akkor miért ne, de mivel az üzletben talán érthető okoknál fogva annyit azért nem visznek ebből és nem nem biztos, hogy elég jól fogy ... közben szépen lassan szórják féláron is. Itt így, más üzletben elszakítják a dobozt aztán "csomagolás sérült termék" címszó alatt.
Mindenütt megvannak a módszerek.
Nem érzem magam becsapva, mert korábban láttam mit küldtek a fórumtársnak és észrevehettem volna, de nem vettem észre.
Az élet ilyen. Mindig tanul az ember és csak azt lehet bepalizni, aki nagyon jól akar járni.Hagytam magam, mert ez tényleg egy váza ára és szeretem a hangszert. Látni is szeretem az otthonomban. Ad egy hangulatot valahogy a szobának. Belefér, csak azt sajnálom, aki azért vesz ilyet, mert még 50k-ja sincs...és akkor szegény nem is azt kapja... így van ez a szegény embert az ág is húzza erre mondják.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest