- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
consono #37382 üzenetére
Az hülyeség, hogy a technikához kell. Ez olyan, mint amikor Marcus Miller elmesélte a hülyéknek, hogy nem azért játszik olyan Fenderen, amin van pickup cover, mert annak bármi köze van a hanghoz vagy a technikához, hanem azért mert gyerekként ilyen gitárja volt és megszokta, hogy néha támaszkodik rá és emiatt zavarja, ha nincs ott a cover.
Ettől még nem kell a slap-hez pickup cover csak neki az a kényelmes, ha ott van.
Sima slap mozdulatra gondoltam egyébként, amikor mondjuk hüvelykujjal van egy tá aztán mutató és középső ujjal gyors egymásutánban egy titi.
Én ilyenkor a húr mellé teszem mindkét ujjam egyszerre. Ha „beleakad” valamibe hozzáérek valamihez az zavar, mert olyan gitáron próbáltam elsőre, ami 20 bundos és emiatt ha a nyak végén ütöttem meg hüvelykujjal akkor a mutató és a középső ujjamnál nyilván nem volt semmi csak a húr és alatta a test, mert annak rövidebb a nyaka, így a hangszedők hátrébb vannak, potméterek pláne sehol, így azt is megszoktam, hogy a behajlított kisujjam és gyűrűsujjam ujjpercei tudnak csúszni a testen, amikor hüvelykujjal már a D-nél vagyok . Ha ott a poti akkor nem.
Érted, ha nincs ott semmi, se hangszedő se fogólap se semmi az a kényelmes. Csinálsz amit akarsz. Ha van ott valami akkor eldöntöd, hogy meg tudod szokni vagy neked túl kényelmetlen. Minél több dolog van útban neked, annál gázabb. Ez nem a technika hanem hogy Te mit szoktál meg. Aki kezdi, hogy neki mindegy mert ő aztán bárhogy bármin az egy világsztár csak a világ nem tud róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Energiaital topic
- World of Tanks - MMO
- Sorozatok
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest